La nostra oferta i productes d'alarma

La teva alarma amb
tecnología PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem GRATIS

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:900 555 111

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

L'EMPRESA LÍDER EN ALARMES A ESPANYA I EUROPA

SECURITAS DIRECT: EXPERTS EN SEGURETAT

Protecció total, dins i fora de casa. Amb més de 30 anys d'experiència desenvolupant els nostres productes i protocols de seguretat més avançats, som l'empresa d'alarmes líder a Espanya i Europa.

Els nostres sistemes d'alarma et proporcionen protecció total per a casa teva i per a la teva família, tant quan ets dins com fora de casa.

Resposta eficaç
davant de robatoris i ocupacions

La tecnologia antirobatori i antiocupació amb servei de resposta 24 h 100% inclòs en la quota.

CALCULAR

Protegim la teva família,
dins i fora de casa

Botó SOS inclòs a la teva alarma i al teu mòbil per a emergències tant dins com fora de casa.

CALCULAR

Experto en seguridad

Experts en seguretat
per a una protecció garantida

Securitas Direct és l'empresa d'alarmes líder a Espanya i Europa amb el servei de la companyia més recomanada.

CALCULAR

Calcula-ho en menys d’un minut*


Així funciona la tecnología PreSense™

Gracias a PreSense™, els nostres sistemes d'alarma detecten qualsevol situació de perill i l'analitzen en temps real. Passi el que passi, ho detectem abans per actuar immediatament.
 
Tots els elements de la teva alarma estan connectats amb Securitas Direct, des d'on monitorem ininterrompudament el que passa a la teva llar o negoci. Un professional especialitzat de la nostra Central és la persona responsable d'avisar immediatament les forces de seguretat, fins i tot abans que es produeixi un intent d'intrusió, gràcies als dispositius exclusius de seguretat del teu equip d'alarma. 
 
En vols més informació? No dubtis a trucar-nos al telèfon de Securitas Direct  o si ho prefereixes, et truquem nosaltres.º 

 

Què inclou la teva alarma Securitas Direct?
La nostra millor tecnologia de seguretat als teus dispositius

CARTELLS DISSUASIUS

Una de les eines més efectives contra els robatoris de l'alarma de Securitas Direct: els cartells exteriors dissuasius que assenyalen els immobles protegits per l'empresa líder d'alarmes.

TAULER DE CONTROL

Element central de l'alarma Securitas Direct, l'única que ofereix sistema parla-escolta integrat i, en cas d'emergència, mòdul mòbil de transmissió.

ALARMA ANTIINHIBICIÓ SENTINEL

Sentinel ens ajuda a protegir-te dels robatoris amb inhibidor. A més a més, també ens permet tenir cura del teu confort, ja que detecta possibles riscos i emergències i controla en tot moment la temperatura, la humitat i la qualitat de l’aire

DETECTOR SHOCKSENSOR

Sensors d'alta sensibilitat que, col·locats a portes i finestres, permeten detectar l'intrús abans que entri gràcies a la seva tecnologia Shocksensor.

Més informació

DETECTOR SHOCKSENSOR

Sensors d'alta sensibilitat que, col·locats a portes i finestres, permeten detectar l'intrús abans que entri gràcies a la seva tecnologia Shocksensor.

Més informació

UNITAT CENTRAL

La unitat central, amb tecnologia PreSense™, rep i analitza els senyals de l'alarma en temps real. Disposa d'intel·ligència artificial, tecnologia Big Data i anàlisi intel·ligent d'imatge.

DETECTORS DE MOVIMENT

Potents fotodetectors capaços de captar imatges a la foscor. Si detecten moviment, les envien a la Central Receptora, que les comprova i activa el protocol d'actuació adequat.

Més informació

 

Connexió 24 h i avís a Policia

A Securitas Direct sempre estem connectats amb la teva seguretat, les 24 hores del dia, tots els dies de l'any.

A més, tots els avisos de les alarmes monitorades per la companyia són gestionats per agents especialitzats encarregats d'avisar la Policia en cas que sigui necessari. 

 

CALCULAR 

o truca´ns al 900 903 703

Policia
Impide la vision del ladron

 

ZeroVision: intervenció professional davant d'intrusions

Amb ZeroVision disposes del servei ininterromput dels nostres professionals de seguretat, encarregats de generar una situació de visibilitat zero en cas d'intrusió confirmada.

 

CALCULAR 

o truca´ns al 900 903 703

 

Transmissió per doble via antisabotatges

L'alarma de Securitas Direct us proporciona una doble via de seguretat antisabotatges, a través de la teva connexió a la nostra Central Receptora d'Alarmes mitjançant la xarxa GSM i la Xarxa ATN, xarxa exclusiva per a clients de Securitas Direct.
 

CALCULAR 

o truca´ns al 900 903 703

atn
Comerciales garantía

 

Garantia completa i per sempre  

Tots els serveis de manteniment i dispositius de Securitas Direct estan garantits per sempre. Si necessites que substituïm elements de la teva alarma, en fem la revisió, assistència o reparacions, ho tens inclòs a la teva quota mensual, per part de Securitas Direct.

 

CALCULAR 

o truca´ns al 900 903 703

I ara et protegim també quan ets fora de casa

Si vas amb Guardián Verisure, no estàs sol

Ara les alarmes de Securitas Direct inclouen el nostre exclusiu servei Guardián Verisure. Amb aquest servei actiu a través de l'app My Verisure al teu mòbil, no estàs mai sol.

Des de Securitas Direct ens encarregarem de vetllar per la teva seguretat sempre que ho necessitis: si vols podem acompanyar-te durant trajectes de risc i monitorarem en tot moment el teu senyal fins que arribis al destí.

D'altra banda, si has sortit a passejar, fer esport o qualsevol activitat i vius una situació d'emergència, des de la Central d'emergències de Securitas Direct t'ajudarem immediatament.

 

CALCULAR 

o truca´ns al 900 903 703

Guardián Verisure
comprueba lo que sucede en tu hogar estés donde estés

 

Tota la teva seguretat a l'abast de la mà, independentment d'on siguis

La teva alarma Securitas Direct inclou l'app My Verisure, amb la qual tindràs tot el control de la teva seguretat a l'abast de la mà, siguis on siguis. 
 
Podràs revisar les teves factures, contactar amb Securitas Direct en temps real, captar imatges de casa teva o del teu negoci, desconnectar i connectar la teva alarma i moltes coses més.. 
 

Més informació

La teva alarma de Securitas Direct, amb més de 5.000 professionals a la teva disposició

Securitas Direct disposa de la CRA més gran d'Europa, que funciona les 24 hores del dia, 365 dies de l'any, per rebre i atendre els senyals que emeten els nostres sistemes d'alarma. La nostra companyia compta amb més de 5.000 professionals.

 

CRA
placa_antiocupacion

Fons Next Generation EU

Securitas Direct és la primera companyia del sector de la seguretat a rebre Fons Next Generation EU pel projecte basat en l'aplicació d'intel·ligència artificial en el desenvolupament de productes i processos, posant de manifest el seu lideratge en matèria d'innovació