Alarma per a xalets

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si lo prefieres et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

 

 

Els xalets són un tipus d'habitatge especialment exposat a robatoris i intrusions, per la qual cosa els lladres els trien sovint com a objectiu dels robatoris. Algunes de les seves característiques els converteixen en immobles molt vulnerables: tenen una alçària mitjana-baixa, zones exteriors o espais oberts (com jardins, porxos o piscines) i nombrosos punts cecs en què un lladre podria amagar-se fàcilment.

A més, els xalets solen tenir estances alternatives poc utilitzades, com ara soterranis, rebosts o golfes, que normalment no es tenen en compte a l'hora de dissenyar les instal·lacions de seguretat d'aquests immobles. Si el xalet es fa servir com a segona residència o queda deshabitat durant llargues temporades, tots aquests riscos es multipliquen.

Aquesta combinació de factors fa que les alarmes per a xalet siguin una eina de seguretat imprescindible que, a més, s'ha d'adaptar a les necessitats de protecció específiques de cada habitatge. Per això, Securitas Direct t'ofereix una anàlisi de seguretat sense compromís  que et permetrà conèixer quins són els punts febles de casa teva i com aconseguir una protecció integral per a la teva llar i la teva família, gràcies a la nostra alarma per a xalet.