Càmeres de vigilància exterior

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Protegeix casa teva des de l'exterior

Augmenta la seguretat de casa teva amb la nova càmera de vigilància de Securitas Direct i controla tot el que passa des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Connectada amb la nostra Central Receptora d'Alarmes, permet als nostres experts verificar qualsevol intent d'intrusió i activar el protocol de seguretat. La nostra càmera et brinda una visió excepcional dels voltants, fins i tot en condicions de baixa lluminositat. La seva tecnologia avançada garanteix la captura de detalls precisos i la seva integració amb la nostra Central Receptora assegura una resposta immediata davant de situacions sospitoses.

Mantingues un control total sobre la seguretat de la teva llar. Des de supervisar accessos fins a rebre alertes en temps real, aquesta càmera t'empodera amb un control absolut. Amb Securitas Direct, aniràs un pas endavant en la defensa del que més importa.

 • VEU
 • DISSUADEIX
 • PROTEGEIX

Análisis del exterior para una mayor seguridad

La cámara Arlo es capaz de identificar el movimiento y, mediante su análisis avanzado de imágenes, logra diferenciar entre animales, individuos y automóviles, enviándote una notificación al instante.

Ahuyenta a los intrusos antes de que entren

Integrado con una sirena y un potente haz de luz, este dispositivo se activa de forma automática al detectar movimientos de individuos o cualquier sonido en su proximidad, disuadiendo a posibles intrusos antes de que se aproximen a tu propiedad.

Conectada a nuestra central y aviso a Policía

En caso de un intento de entrada no autorizada, un especialista en seguridad de nuestra central examinará las imágenes y videos capturados durante la activación de la alarma, con el propósito de desencadenar de inmediato el procedimiento de seguridad correspondiente.

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Protocol de seguretat per a les càmeres de videovigilància exterior

arlo

Enregistrament i reproducció


Enregistra i reprodueix al teu mòbil vídeo en alta definició i en color amb total nitidesa, tant de dia com de nit.

arlo security pro

Notificacions


Rep avisos immediatament si la teva càmera detecta moviment de persones, animals o vehicles gràcies a l'anàlisi intel·ligent d'imatge.

arlo security pro

Dissuasió


Dissuadeix a possibles intrusos gràcies al potent focus de llum que activa la teva càmera exterior en cas que detecti persones.

Quines característiques té la càmera de vigilància exterior de Securitas Direct?

 • Connectada amb la Central Receptora d’Alarmes
 • Vídeo en Full HD
 • Emmagatzematge segur al núvol
 • Resistent a la intempèrie: certificació IP65
 • Àudio bidireccional d’alta qualitat
 • Visió nocturna en color
 • Potent focus de llum dissuasiu
 • Detecció de persones, animals, vehicles

Càmera exterior adaptada a la intempèrie

La cambra de vigilància exterior intel·ligent ha estat dissenyada per resistir tota mena de condicions ambientals: des de la calor, la pluja o el vent fins a la neu i les temperatures extremes.

app mano

El control de tot el que passa, a la mà

Amb l'app de les noves càmeres de vigilància exterior de Securitas Direct, podràs establir zones de detecció per rebre una alerta immediata quan es detecti activitat als punts que necessiten especial vigilància com, per exemple, la piscina. Així rebràs només les alertes importants.

A més, gaudiràs d'un emmagatzematge al núvol segur i privat, de fins a 30 dies perquè gestionis els teus vídeos com vulguis.

App Store Google play

Calcula-ho ara >


Especificacions tècniques de la càmera exterior d'alta tecnologia Arlo

 

Evita una possible intrusió amb la teva càmera amb llum dissuasiva i avís a Policia

 • Salt d'alarma per intrusió

  Els elements de l'alarma capten la intrusió i transmeten el senyal a la nostra central. El potent focus de llum de les càmeres de vigilància s'activa automàticament en detectar moviment al seu voltant per espantar els intrusos abans que entrin a la propietat.

 • Senyal d'alarma a la Central Receptora d'Alarmes

  Un expert en seguretat rebrà el senyal del salt d'alarma i el verificarà. Gràcies a les càmeres, poden accedir a les imatges capturades. En aquest únic moment, l'operador tindrà accés a tots els vídeos generats per les càmeres fins a 1 minut abans del salt d'alarma.

 • Avís a Policia

  L'expert en seguretat utilitza les imatges de la càmera per verificar els fets i, davant d'un intent d'intrusió confirmat, avisar immediatament la policia.

CALCULAR

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Un servei diferencial:
passi el que passi, hi som


servicios de seguridadservicios de seguridad

 

La seguretat més completa per a casa teva, amb total comoditat

Securitas Direct t'ofereix una avançada càmera de vigilància
per protegir les zones exteriors del teu habitatge:

Càmera WiFi sense fil

La càmera exterior intel·ligent de Securitas Direct és sense fils i funciona a través de connexió WiFi. No necessita cablejat i la pots ubicar allà on ho necessitis.

Càmera Full HD
d'alta qualitat

Grava amb total qualitat gràcies a la seva resolució 1080p HD i en color, cosa que et permet observar amb total nitidesa tot el que passa a l'exterior del teu habitatge, tant de dia com de nit.

Càmera amb detecció de persones

Rep avisos del que passa a l'exterior de casa teva amb la teva càmera de seguretat intel·ligent capaç de detectar si es tracta d'una persona, un animal, un vehicle…

Càmera amb connexió a CRA i avís a Policia

Davant d'una possible intrusió, els nostres experts de seguretat intervindran immediatament revisant les imatges preses gràcies a les càmeres i avisaran la Policia.

 
 
 

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

 
 

Potencia el rendiment i la seguretat de les teves càmeres per a exterior

Panell solar i estació base incloses:

Optimitza la durada de la bateria de les teves càmeres sense fil connectant-les al panell solar per mantenir-les carregades en tot moment. A més, gràcies a l'estació base s'incrementa la cobertura WiFi de la instal·lació, cosa que permet també un estalvi de bateria i augmentar la seguretat de les càmeres perquè no es puguin hackejar.

Opinions dels nostres clients sobre les càmeres de vigilància

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què en pensen els nostres clients:

Dubtes i preguntes freqüents sobre càmeres de videovigilància exterior

La càmera de vigilància exterior de Securitas Direct és resistent a la intempèrie?

La càmera està completament preparada per col·locar-se a l'exterior. Disposa de certificació IP65 i resisteix condicions ambientals adverses com pluja, vent i pols, i temperatures des dels -20 °C als +45 °C.

La càmera de seguretat exterior cal que tingui connexió WIFI?

Per disposar de les càmeres de seguretat de Securitas Direct cal tenir l'alarma de Securitas Direct i connexió a internet. Per garantir la màxima eficiència de les càmeres, instal·lem l'estació base i recomanem fer servir a l'exterior el panell solar.

On es pot instal·lar la càmera exterior?

L'expert en seguretat farà un estudi de l'habitatge i et recomanarà on instal·lar-la; per exemple, els punts que solen necessitar una seguretat addicional són el jardí, l'entrada exterior de l'habitatge o l'entrada del garatge

La càmera de vigilància exterior de Securitas Direct funciona amb bateria o necessita estar connectada al corrent elèctric?

La càmera de vigilància exterior de Securitas Direct funciona amb bateria i no cal que estigui connectada al corrent elèctric, sempre que disposi del panell solar per garantir que sempre estigui carregada. En cas que no el tingui, només hauràs de descargolar-la del suport de la paret i endollar el cable de càrrega a la càmera i al corrent elèctric.

Puc accedir a les imatges de la càmera de vigilància exterior de Securitas Direct des del meu telèfon mòbil?

Has de tenir descarregada l'app My Verisure i l'app d'Arlo. Amb l'app My Verisure gestiones tot el sistema d'alarma i visualitzes les últimes imatges preses per les càmeres, i amb l'app d'Arlo accedeixes a les càmeres per, per exemple, visualitzar en directe el que passa a casa teva o consultar els enregistraments de vídeo.


Arlo és la companyia líder a Europa en càmeres de seguretat

Font: “Arlo Third Quarter 2020 Investor Presentation”

A Securitas Direct apostem per la nostra tecnologia més avançada en seguretat, per això hem incorporat a les nostres càmeres de vigilància la tecnologia d'Arlo, l'empresa líder a Europa en càmeres de seguretat.

 

19.000.000

dispositivos
vendidos

5.000.000

dispositius
venuts

 

 

19.000.000

dispositivos
venuts

5.000.000

usuaris
registrats