Alarma segon habitatge

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Protegeix la teva segona residència davant de robatoris i ocupacions

Les segones residències són habitatges que passen molt de temps buits i desprotegits. Per això, la nostra alarma antiocupació està dissenyada per poder detectar amb antelació qualsevol intent d'intrusió i actuar immediatament.

hogar

Actuem en segons per evitar l'ocupació

Si algú intenta entrar, ho detectem i hi responem immediatament. Amb ZeroVision, actuem directament a casa teva per expulsar l'intrús i evitar el robatori o l'ocupació. I a més, amb senyals i imatges com a prova per a la Policia.

Més protecció,
més tranquil·litat.

Quan ets lluny, tens casa teva sota control gràcies a l'app MyVerisure: connecta i desconnecta la teva alarma, accedeix a les càmeres i rep avisos en temps real.

L'alarma que actua en segons per expulsar l'intrús

Disposa d'enregistrament d'imatges que seran facilitades a la Policia com a prova i tecnologia ZeroVision per expulsar l'intrús en qüestió de segons.

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

A Securitas Direct sabem com protegir-te

segmento casa
Detecció immediata amb proves per al desallotjament

Detectem l'intrús abans que entri, amb senyals i imatges com a prova per avisar la policia.

segmento niños
Actuem per expulsar l'intrús  

Amb ZeroVision, que impedeix la visió en segons per evitar el robatori o l'ocupació.

segmento niños
Amb tot el control al mòbil

Accedeix a les càmeres per comprovar que casa teva està bé i rep notificacions si se'n va la llum.

Tecnologia exclusiva per protegir el teu segon habitatge

Analitzem casa teva i adaptem a les seves característiques la nostra alarma —premi Producte de l'Any 2024— per garantir-ne la màxima protecció. Així, dissenyem un sistema de seguretat a mida, amb protecció al jardí, pati o terrassa i a tots els punts d'accés vulnerables.

Placa dissuasiva

La primera barrera davant del robatori

La placa de Securitas Direct és la primera barrera davant les intrusions gràcies al seu potent efecte dissuasiu que repel·leix lladres i diferencia els habitatges i negocis protegits dels que no ho estan.

Els nostres clients, en contractar el nostre sistema d’alarma, reben diverses plaques d’alta visibilitat i durabilitat.

Servei de telemedicina a través del teu mòbil i per videoconsulta d´alta qualitat durant les 24h.

Saber més

Placa disuasoria

Unitat central

El cervell d'una alarma intel·ligent

La unitat central, amb tecnologia PreSense™, rep i analitza els senyals de l'alarma en temps real. Disposa d'intel·ligència artificial, tecnologia Big Data i anàlisi intel·ligent d'imatge.

Connectada 24 hores amb la nostra Central d'Alarmes gràcies a les comunicacions encriptades d'alta seguretat, a prova d'inhibidors, talls de corrent i de línia telefònica, la unitat central està connectada sempre amb els nostres experts en seguretat.

Sempre protegida. Instal·lada en un lloc ocult i de difícil accés, la unitat central està fora de perill de sabotatges per mantenir les comunicacions actives en tot moment.

Saber més

Unidad central Securitas Direct

Tauler de control

Una entrada més protegida

El tauler de control reforça la protecció al punt d'accés principal: l'entrada. Si salta l'alarma de seguretat, podem escoltar el que passa i dissuadir l'intrús avisant-lo que ha estat detectat.

Un control a la teva mida. Tu tries com connectar i desconnectar la teva alarma: amb el comandament a distància, les claus intel·ligents o el teu codi personal.

És tan fàcil com escoltar El tauler de control emet notificacions per veu perquè sempre sàpigues en quin estat es troba la teva alarma.

Demana ajuda davant de qualsevol emergència. Inclou un botó SOS per demanar ajuda en cas d'emergència. T'atendrem en pocs segons i avisarem el 112 per tu.

Saber més

Panel de control

Fotodetector

La nostra millor tecnologia per a una verificació precisa

Els fotodetectors detecten moviment a l'interior de casa teva i capten imatges en alta resolució amb les quals, gràcies al protocol d'enviament d'alta velocitat, els nostres experts comproven en segons el que està passant.

Seguretat en alta resolució. Disposa de qualitat d'imatge Full HD, un angle de visió que abasta grans espais i visió nocturna per captar tots els detalls a qualsevol hora del dia.

Saber més

Fotodetector para hogar

Sentinel:
Alarma Anti-inhibició

La protecció que no descansa mai

Vetlla per la teva seguretat les 24 hores: detecta si algú intenta bloquejar els senyals de l'alarma per a cases i envia una alerta immediata. Des de la nostra Central d'Alarmes actuem en segons, anticipant-nos a l'intent d'intrusió.

El teu dia a dia fora de perill . Monitora temperatura, humitat i qualitat de l'aire per avisar-te davant d'un possible risc. A més, pots rebre alertes personalitzades al mòbil.

SOS a prova d’inhibidors . Davant de qualsevol emergència, pots prémer el botó SOS: rebrem l'avís, fins i tot si hi ha un inhibidor de freqüències a prop, i t'ajudarem immediatament.

Saber més

Sentinel: Alarma Anti-inhibición

Detector d’accés Shocksensor

El detector d'accés Shocksensor protegeix portes i finestres

El dispositiu Shocksensor protegeix portes i finestres i envia una alerta quan detecta que algú està intentant obrir o manipular un punt d'accés.

Protecció avançada en portes i finestres. Protegim tots els punts d'accés vulnerables creant un escut complet que, gràcies a la tecnologia PreSense™, ens permet anticipar-nos a qualsevol intent d'intrusió.

Detector de acceso Shocksensor

Càmeres de seguretat

Veu, dissuadeix i protegeix

Reforça la protecció en zones exteriors i interiors i vigila el que passa des de qualsevol lloc gràcies a les càmeres de seguretat Arlo Security.

Més que una càmera protecció intel·ligent.La seva tecnologia avançada permet gravar vídeo en alta definició, tant de dia com de nit. Detecten activitat i, gràcies a l'anàlisi intel·ligent d'imatges, distingeixen persones, animals i vehicles.

La màxima dissuasió. Disposa de sirena integrada i un potent focus de llum que s'activa automàticament en detectar moviment. Així, els intrusos saben que han estat detectats.

MÈS INFORMACIÓN

Cámaras de seguridad

Detector perimetral

Seguretat avançada, també a l'exterior.

Ens anticipem als intents d'intrusió protegint les zones exteriors: els detectors perimetrals detecten activitat i envien imatges perquè comprovem el que passa.

Protecció intel·ligent en jardins i terrasses. Gràcies a la tecnologia PreSense™ i al seu doble sensor, distingim en temps real si el moviment és de persones o animals, amb la qual cosa facilitem una millor resposta dels nostres experts davant d'un perill real.

Saber més

Detector perimetral

App My Verisure

Connecta i desconnecta la teva alarma, siguis on siguis.

Pots controlar la teva alarma des de qualsevol lloc gràcies a l'app mòbil My Verisure, que et permet connectar o desconnectar el teu sistema de seguretat fàcilment, accedir a les teves càmeres o demanar ajuda davant de qualsevol emergència, dins o fora de casa. 

 

També pots rebre notificacions i avisos en temps real per estar al corrent del que passa a la teva llar o negoci, siguis on siguis.

Saber més

App My Verisure

ZeroVision

L'alarma que canvia les regles del joc.

Davant d'una intrusió confirmada, avisem la Policia i activem ZeroVision, que impedeix la visió per expulsar l'intrús en segons.

Actuem directament, fins i tot abans que arribi la policia, per evitar el robatori o l'ocupació.

Saber més

ZeroVision
 
 
 

Preparats per actuar immediatament, passi el que passi

arlo security pro

Central receptora 24/7


La teva alarma està connectada amb la Central Receptora més gran i avançada d'Europa, amb milers d'experts en seguretat preparats per actuar les 24 hores i respondre en menys de 20 segon

arlo

Avís a Policia amb proves


Davant d'una intrusió, la nostra resposta és ràpida i eficaç: després de comprovar el que passa, avisem la Policia en segons, amb imatges i senyals com a prova perquè hi puguin intervenir.

arlo

Vigilant inclòs sense límit


Protegir el teu habitatge és la nostra prioritat. Per aquest motiu, si cal comprovar que tot està bé, enviem un vigilant a casa teva. Tantes vegades com calgui.

arlo

Ajuda davant d’emergències


Davant de qualsevol emergència, dins o fora de casa, t'atenem immediatament, avisem el 112 perquè vingui allà on siguis i t'acompanyem fins que arribi l'ajuda.

arlo security pro

Garantia i manteniment


Ens assegurem que la teva alarma estigui sempre a punt, amb garantia i revisions 100% inclosos.

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Com pots protegir casa teva dels ocupes?

EVITA QUE CASA TEVA SEMBLI BUIDA
HD

Evita que casa teva sembli buida. Solen actuar en habitatges deshabitats o que passen molt de temps sols.

NO PUBLIQUIS INFORMACIÓ PERSONAL
HD

No publiquis informació a les xarxes socials sobre les teves vacances.. Pot donar pistes sobre quan casa teva serà buida.

AVISA ALGÚ DE CONFIANÇA
HD

Si no hi has de ser, avisa algú de confiança. Pot evitar que es noti la teva absència recollint-te el correu, per exemple.

RECOMANAT PER LA POLICIA NACIONAL
INSTAL·LA UNA ALARMA
HD

Detectar l'intrús i disposar de proves és clau per a una actuació ràpida de la policia i evitar l'ocupació.

El control del teu segon habitatge, a la mà

Amb l'app My Verisure, pots controlar fàcilment la teva alarma i el que passa a l'apartament de la platja o a la casa del poble. Des del teu mòbil, siguis on siguis.

pantalla movil vacia
 
control alarma
logo_check

Connecta i desconnecta
a teva alarma

No has connectat l'alarma en marxar?

No t'amoïnis: pots comprovar si el sistema està connectat o no i modificar-ne l'estat només prement un botó.

control alarma
logo_check

Comprova com està casa tev
quan vulguis

La teva segona residència passa molt de temps buida?

Amb l'alarma, pots accedir a les imatges per veure que tot està bé sempre que vulguis.

conecta hogar
hogar

I si passa alguna cosa, t'avisem
perquè n'estiguis al corrent

A través de l'app pots rebre notificacions en temps real

T'avisarem si se'n va el corrent a casa teva, si s'hi detecta moviment o si una altra persona connecta o desconnecta l'alarma.

 
 
 
 
 
reproductor control alarma image

Opinions dels nostres clients sobre Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’1.900.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què pensen els nostres clients:

L'empresa d'alarmes líder a Espanya i Europa

Més de 30 anys d’experiència i 1.900.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

A més, els nostres clients són els més satisfets del sector: valoren el nostre servei amb un 9,1 sobre 10, excel·lent.

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Dubtes i preguntes freqüents sobre l'alarma per a segona residència

Puc instal·lar un sistema d'alarma al meu segon habitatge sense tenir una línia telefònica?

Sí, és possible instal·lar un sistema d'alarma en un segon habitatge sense tenir una línia telefònica. A Securitas Direct oferim sistemes d'alarma que utilitzen una connexió mòbil o d'internet per enviar alertes i notificacions.

L'alarma de segona residència pot protegir casa meva de possibles ocupacions?

L'alarma de Securitas Direct pot ajudar a dissuadir els ocupes i protegir la teva propietat en cas d'intent d'ocupació. Els nostres sistemes d'alarma tenen sensors de moviment i detectors d'obertura que es poden anticipar al perill.

Què passa si la connexió d'internet o l'electricitat s'interrompen al meu segon habitatge? Continuarà funcionant el sistema d'alarma?

Els nostres sistemes d'alarma estan dissenyats per funcionar fins i tot si la connexió d'internet o l'electricitat s'interrompen. L'alarma de Securitas Direct amb tecnologia PreSense™ té una bateria de seguretat i un sistema de comunicació mòbil de reserva per assegurar-se que sempre protegeixen la teva propietat. A més, s'enviaran alertes i notificacions en cas d'interrupció del subministrament elèctric o d'internet.

Puc controlar el sistema d'alarma a la meva segona residència des del telèfon mòbil?

Sí, la nostra aplicació mòbil My Verisure permet controlar el sistema d'alarma des del telèfon mòbil. L'aplicació et permet rebre alertes en temps real i activar o desactivar l'alarma de manera remota.

Si ja tinc una alarma contractada, puc controlar l'alarma per a la segona residència des de la mateixa app?

Sí, és possible controlar diverses instal·lacions des de la mateixa aplicació mòbil. A My Verisure, pots afegir diverses instal·lacions a un sol compte i controlar tots els teus sistemes d'alarmes des d'un sol lloc.

Protecció per a tota mena d'habitatges

Sabem que cada llar és diferent i les seves necessitats de protecció també. Per això, a Securitas Direct hem creat una alarma amb tecnologia PreSense™ que s'adapta a cada família. L' alarma per a casa de Securitas Direct, escollida producte de l'any*

segmento casa
SI TENS UNA CASA O XALET

Protegeix-ne les zones exteriors

Mostra'n més

segmento niños
SI TENS UN PIS

Protegeix-ne la porta principal i detecta abans l'intrús

Mostra'n més