Alarma per a pis intermedi

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

La porta d'entrada a una llar segura

Als pisos, la porta principal és el punt d'accés més vulnerable. Per això, protegir-la és fonamental per evitar robatoris o intrusions. Amb la nostra alarma, dissenyem un sistema de seguretat adaptat a les necessitats del teu pis per garantir-ne la seguretat en tot moment.

hogar

Detectem l'intrús abans que entri

Els nostres detectors d'accés protegeixen la porta principal i les finestres vulnerables. La seva avançada tecnologia ens permet anticipar-nos a la intrusió: si algú manipula o força la porta, sabrem que està intentant entrar i podrem actuar immediatament, avisant la policia si cal.

Ajuda immediata davant de qualsevol emergència

Protegim la teva llar i, sobretot, la teva família. Per això, us ajudem immediatament davant de qualsevol emergència. Passi el que passi, ens encarreguem d'avisar al 112 si ho necessites perquè l'ambulància o els bombers t'assisteixin com més aviat millor.

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

A Securitas Direct sabem com protegir-te

segmento casa
Protecció per a pisos amb detecció anticipada

L'alarma per a pisos protegeix la teva porta per detectar l'intrús abans que entri. Si cal, avisem la Policia en segons.

segmento niños
Ajuda immediata davant de qualsevol emergència

T'atenem sempre que ho necessitis, a casa o fora, i enviem ajuda a la teva ubicació exacta.

segmento niños
Amb tot el control al mòbil

Connecta i desconnecta l'alarma, rep alertes o accedeix a les càmeres des de la nostra app My Verisure.

L'empresa d'alarmes líder a Espanya i Europa

Més de 30 anys d’experiència i 1.900.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

A més, els nostres clients són els més satisfets del sector: valoren el nostre servei amb un 9,1 sobre 10, excel·lent.

Tecnologia avançada per protegir el teu pis i la teva família

La nostra alarma —premi Producte de l'Any 2024— s'adapta a les necessitats del teu pis per garantir-ne la màxima seguretat, amb protecció avançada al punt d'accés principal. Així, la nostra tecnologia exclusiva ens permet detectar els intrusos abans que entrin i actuar immediatament per evitar el robatori o l'ocupació.

Placa dissuasiva

La primera barrera davant del robatori

La placa de Securitas Direct és la primera barrera davant les intrusions gràcies al seu potent efecte dissuasiu que repel·leix lladres i diferencia els habitatges i negocis protegits dels que no ho estan.

Els nostres clients, en contractar el nostre sistema d’alarma, reben diverses plaques d’alta visibilitat i durabilitat.

Servei de telemedicina a través del teu mòbil i per videoconsulta d´alta qualitat durant les 24h.

Saber més

Placa disuasoria

Unitat central

El cervell d'una alarma intel·ligent

La unitat central, amb tecnologia PreSense™, rep i analitza els senyals de l'alarma en temps real. Disposa d'intel·ligència artificial, tecnologia Big Data i anàlisi intel·ligent d'imatge.

Connectada 24 hores amb la nostra Central d'Alarmes gràcies a les comunicacions encriptades d'alta seguretat, a prova d'inhibidors, talls de corrent i de línia telefònica, la unitat central està connectada sempre amb els nostres experts en seguretat.

Sempre protegida. Instal·lada en un lloc ocult i de difícil accés, la unitat central està fora de perill de sabotatges per mantenir les comunicacions actives en tot moment.

Saber més

Unidad central Securitas Direct

Tauler de control

Una entrada més protegida

El tauler de control reforça la protecció al punt d'accés principal: l'entrada. Si salta l'alarma de seguretat, podem escoltar el que passa i dissuadir l'intrús avisant-lo que ha estat detectat.

Un control a la teva mida. Tu tries com connectar i desconnectar la teva alarma: amb el comandament a distància, les claus intel·ligents o el teu codi personal.

És tan fàcil com escoltar El tauler de control emet notificacions per veu perquè sempre sàpigues en quin estat es troba la teva alarma.

Demana ajuda davant de qualsevol emergència. Inclou un botó SOS per demanar ajuda en cas d'emergència. T'atendrem en pocs segons i avisarem el 112 per tu.

Saber més

Panel de control

Fotodetector

La nostra millor tecnologia per a una verificació precisa

Els fotodetectors detecten moviment a l'interior de casa teva i capten imatges en alta resolució amb les quals, gràcies al protocol d'enviament d'alta velocitat, els nostres experts comproven en segons el que està passant.

Seguretat en alta resolució. Disposa de qualitat d'imatge Full HD, un angle de visió que abasta grans espais i visió nocturna per captar tots els detalls a qualsevol hora del dia.

Saber més

Fotodetector para hogar

Sentinel:
Alarma Anti-inhibició

La protecció que no descansa mai

Vetlla per la teva seguretat les 24 hores: detecta si algú intenta bloquejar els senyals de l'alarma per a cases i envia una alerta immediata. Des de la nostra Central d'Alarmes actuem en segons, anticipant-nos a l'intent d'intrusió.

El teu dia a dia fora de perill . Monitora temperatura, humitat i qualitat de l'aire per avisar-te davant d'un possible risc. A més, pots rebre alertes personalitzades al mòbil.

SOS a prova d’inhibidors . Davant de qualsevol emergència, pots prémer el botó SOS: rebrem l'avís, fins i tot si hi ha un inhibidor de freqüències a prop, i t'ajudarem immediatament.

Saber més

Sentinel: Alarma Anti-inhibición

Detector d’accés Shocksensor

El detector d'accés Shocksensor protegeix portes i finestres

El dispositiu Shocksensor protegeix portes i finestres i envia una alerta quan detecta que algú està intentant obrir o manipular un punt d'accés.

Protecció avançada en portes i finestres. Protegim tots els punts d'accés vulnerables creant un escut complet que, gràcies a la tecnologia PreSense™, ens permet anticipar-nos a qualsevol intent d'intrusió.

Detector de acceso Shocksensor

Càmeres de seguretat

Veu, dissuadeix i protegeix

Reforça la protecció en zones exteriors i interiors i vigila el que passa des de qualsevol lloc gràcies a les càmeres de seguretat Arlo Security.

Més que una càmera protecció intel·ligent.La seva tecnologia avançada permet gravar vídeo en alta definició, tant de dia com de nit. Detecten activitat i, gràcies a l'anàlisi intel·ligent d'imatges, distingeixen persones, animals i vehicles.

La màxima dissuasió. Disposa de sirena integrada i un potent focus de llum que s'activa automàticament en detectar moviment. Així, els intrusos saben que han estat detectats.

MÈS INFORMACIÓN

Cámaras de seguridad

Detector perimetral

Seguretat avançada, també a l'exterior.

Ens anticipem als intents d'intrusió protegint les zones exteriors: els detectors perimetrals detecten activitat i envien imatges perquè comprovem el que passa.

Protecció intel·ligent en jardins i terrasses. Gràcies a la tecnologia PreSense™ i al seu doble sensor, distingim en temps real si el moviment és de persones o animals, amb la qual cosa facilitem una millor resposta dels nostres experts davant d'un perill real.

Saber més

Detector perimetral

App My Verisure

Connecta i desconnecta la teva alarma, siguis on siguis.

Pots controlar la teva alarma des de qualsevol lloc gràcies a l'app mòbil My Verisure, que et permet connectar o desconnectar el teu sistema de seguretat fàcilment, accedir a les teves càmeres o demanar ajuda davant de qualsevol emergència, dins o fora de casa. 

 

També pots rebre notificacions i avisos en temps real per estar al corrent del que passa a la teva llar o negoci, siguis on siguis.

Saber més

App My Verisure

ZeroVision

L'alarma que canvia les regles del joc.

Davant d'una intrusió confirmada, avisem la Policia i activem ZeroVision, que impedeix la visió per expulsar l'intrús en segons.

Actuem directament, fins i tot abans que arribi la policia, per evitar el robatori o l'ocupació.

Saber més

ZeroVision
 
 
 

Un servei diferencial per a la teva seguretat

arlo security pro

Connectada 24/7 amb CRA 


A l’altra banda, sempre hi som nosaltres

La teva alarma està connectada amb la Central Receptora més gran i avançada d'Europa, amb milers d'experts en seguretat preparats per actuar les 24 hores i respondre en menys de 20 segons.

arlo

Avís a Policia amb proves


Verificació immediata amb avís a Policia

Davant d'una intrusió, la nostra resposta és ràpida i eficaç: rebem l'alerta al cap de pocs segons i comprovem el que passa per avisar immediatament la Policia.

arlo

Vigilant


Vigilant inclòs, sense límit d’intervencions

Protegir el teu habitatge és la nostra prioritat. Per aquest motiu, si cal comprovar que tot està bé, enviem un vigilant a casa teva. Tantes vegades com calgui.

arlo

Ajuda davant d’emergències


Passi el que passi, hi som per ajudar-te

Davant de qualsevol emergència, dins o fora de casa, t'atenem immediatament, avisem el 112 perquè vingui allà on siguis i t'acompanyem fins que arribi l'ajuda.

arlo security pro

Garantia i manteniment


Ens ocupem de tot perquè no et preocupis per res

Ens assegurem que la teva alarma estigui sempre a punt, amb garantia i revisions 100% inclosos.

El control de tu hogar, en tu mano

La app My Verisure te permite controlar tu alarma desde cualquier lugar y comprobar fácilmente que todo va bien en casa cuando no estás.

pantalla movil vacia
 
control alarma
logo_check

Conecta y desconecta tu alarma

¿No has conectado la alarma al marcharte? No te preocupes: puedes comprobar si el sistema está conectado o no y modificar su estado con solo pulsar un botón.

control alarma
logo_check

Comprueba cómo está tu casa cuando quieras

Tu piso pasa mucho tiempo vacío. Con la alarma, puedes acceder a las imágenes para ver que todo está bien siempre que quieras.

conecta hogar
hogar

Y si pasa algo, te avisamos para que estés al tanto

A través de la app puedes recibir notificaciones en tiempo real: te avisaremos si se va la luz en tu piso, si se detecta movimiento o si otra persona conecta o desconecta la alarma.

control alarma
logo_check

Ayuda inmediata, estés donde estés

Con Guardián Verisure en tu móvil, puedes pedir ayuda ante cualquier emergencia o solicitar que te acompañemos en un trayecto de riesgo. Si lo necesitas, nos encargamos de enviar ayuda a tu ubicación exacta.

 
 
 
 
 

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Opinions dels nostres clients sobre Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’1.900.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què pensen els nostres clients:

Protecció per a tota mena d'habitatges

Sabem que cada llar és diferent i les seves necessitats de protecció també. Per això, a Securitas Direct hem creat una alarma amb tecnologia PreSense™ que s'adapta a cada família. L'alarma de Securitas Direct, escollida producte de l'any*

segmento casa
SI TENS UNA SEGONA RESIDÈNCIA

Protegeix-la de robatoris i ocupacions.

Mostra'n més

segmento niños
SI TENS UNA CASA O XALET

Protegeix-ne les zones exteriors.

Mostra'n més