Cartells dissuasius

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

La primera barrera davant del robatori

Els nostres cartells d'alarma són un element clau per protegir la llar o el negoci: són la primera barrera de seguretat i la seva funció és, precisament, dissuadir els intrusos, que solen evitar actuar en immobles protegits.

Aquest és un dels principals beneficis de tenir una alarma i de disposar de cartells dissuasius: adverteixen els possibles intrusos que es trobaran amb un sistema de seguretat i que seran detectats immediatament, amb avís a Policia o expulsió immediata, si cal. Per això, els col·loquem en punts ben visibles de l'exterior i els fabriquem amb materials resistents a l'aire lliure.

A més, els nostres cartells dissuasius identifiquen clarament les llars o els negocis que estan protegits per Securitas Direct, l'empresa d'alarmes líder a Espanya

Cartells amb alt poder dissuasiu

Un dels avantatges principals de tenir el nostre sistema d'alarma és la seva funció dissuasiva: disposar del sistema de seguretat pot evitar que els intrusos escullin intentar entrar a una llar o negoci protegit per Securitas Direct, ja que seran detectats, amb imatges com a prova de la intrusió i resposta de la nostra Central Receptora d'Alarmes en menys de 20 segons.

Per això, la funció dels nostres cartells d'alarma és, precisament, diferenciar els habitatges i negocis protegits per Securitas Direct dels que no ho estan, perquè possibles lladres o ocupes descartin actuar-hi.

o truca’ns al 900 903 703

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Plaques d'alarma duradores i visibles

A totes les llars i negocis que protegim instal·lem, juntament amb el sistema de seguretat, les nostres plaques d'alarma. Són cartells fabricats amb materials d'alta qualitat i preparats per resistir durant anys, sense deteriorar-se, a l'aire lliure. A més, han estat dissenyats per ser perfectament visibles des de lluny, la qual cosa reforça la seva funció dissuasiva com a primera barrera davant d'intents de robatori o ocupació. Hi ha diferents models de plaques i adhesius de Securitas Direct, que adverteixen de les diferents mesures de seguretat de què disposa cada llar o negoci:

 
placa sd
Cartell d'alarma amb avís a Policia, enviament de vigilant,
enregistrament d'imatges i antiinhibició

Adverteix als intrusos que, en cas d'accedir-hi, seran detectats i gravats, i que la nostra alarma disposa de tecnologia antiinhibició, immune a sabotatges. Destaca també la nostra resposta en cas d'intrusió, amb avís a Policia o enviament de vigilant. Tot per mantenir la llar o negoci protegit les 24 hores, fins i tot davant dels robatoris més avançats.

placa vigilante

Placa vigilant de seguretat 24 h

Si després d'un salt d'alarma cal comprovar que tot està bé a casa teva o al teu negoci, hi enviem un vigilant, que verifica el que passa i ens manté informats en tot moment. Aquesta placa destaca aquest servei, que ens permet intervenir les 24 hores per garantir-ne la protecció.

placa camaras
 

Placa càmeres de videovigilància

El que més tem un intrús és ser identificat. Per això, és fonamental advertir que la instal·lació disposa de càmeres que, en cas d'intrusió, capten i envien imatges dels fets, la qual cosa facilita la identificació de l'intrús.

placa perimetral

Placa protecció exterior
i protecció perimetral

La nostra alarma disposa de sensors i càmeres que protegeixen també les zones exteriors de llars i negocis, com ara terrasses, jardins o patis. Aquesta tecnologia ens permet detectar els intrusos abans que entrin a l'immoble, quan accedeixen a una zona exterior protegida, per actuar immediatament. Tant els dispositius exteriors com aquesta placa són altament dissuasius.

placa-zv

Placa ZeroVision

Cap intrús vol entrar on sap que no podrà actuar. ZeroVision ens permet, si comprovem que hi ha un intent de robatori o ocupació, intervenir directament a l'immoble protegit i impedir la visió en segons per expulsar l'intrús.

placa-zv

Placa expulsió immediata

Aquesta placa ens permet informar que el nostre immoble disposa de l'alarma antiocupació que actua en segons per expulsar l'intrús. Això ens aporta màxima dissuasió i ens permet actuar per evitar l'ocupació.

 
 
 
 
 
reproductor placa sd image

Característiques del cartell d'alarma Securitas Direct

Els cartells d'alarma de Securitas Direct es lliuren en diferents models i mides, de manera que es poden senyalitzar diversos punts diferents de l'immoble protegit (l'accés principal, la porta secundària, una o diverses finestres i la porta del garatge, per exemple).

cámara de vigilacia Arlo de pié
HD

Resistent a la intempèrie

hogar nocturno

Alt poder dissuasiu

130 grados

Llarga durabilitat

móvil

Dissuasius segons la barrera de protecció

lock

Fàcilment visible

habla_escucha

Adhesius dissuasius per a portes i finestres

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Dubtes i preguntes freqüents sobre el cartell d'alarma

Com es manté un cartell d'alarma?

Els cartells d'alarma de Securitas Direct són resistents a la intempèrie i estan dissenyats per suportar les condicions meteorològiques més adverses. Això significa que no es faran malbé amb la pluja, el vent o el sol i continuaran protegint casa teva o el teu negoci al llarg del temps. A més, tenen un disseny molt reconeixible i cridaner, cosa que fa que siguin visibles i efectius fins i tot des de lluny, i complir la seva funció de dissuadir els intrusos.

Què és un cartell d'alarma?

Un cartell d'alarma és un senyal visible que es col·loca a l'exterior d'una llar o negoci per advertir als lladres que l'immoble està protegit per un sistema d'alarma.

Per què cal tenir un cartell d'alarma?

Un cartell d'alarma és important perquè compleix una funció dissuasiva fonamental: diferencia les llars i els negocis protegits per Securitas Direct i adverteix els intrusos que seran detectats, amb avís a Policia, si cal. En ser visibles des de l'exterior, els cartells dissuasius són la primera barrera davant de robatoris i ocupacions.

Com s'instal·la un cartell d'alarma?

Les nostres plaques i adhesius dissuasius inclouen adhesius o suports; per tant, s'instal·len de manera ràpida i senzilla. Els nostres experts en seguretat s'encarreguen de col·locar-les en el moment de la instal·lació de l'alarma, escollint punts de la llar o negoci que siguin visibles des de l'exterior i especialment crítics per a la seguretat (els principals punts d'accés, per exemple).

Quins són els diferents tipus de cartells d'alarma?

Disposem de diferents tipus i mides de cartells d'alarma, com ara plaques o adhesius, per adaptar-nos a les necessitats de cada immoble. A més, es poden lliurar dissuasius de protecció perimetral, vigilant de seguretat, ZeroVision o videovigilància.

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA