Alarma per a pisos

La vostra alarma amb tecnologia PreSense™

Instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem GRATIS

o truca’ns al 900 555 111

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

 

Els pisos són un dels objectius més comuns per als lladres. De fet, la majoria dels robatoris a les llars es produeixen en blocs d'habitatges; els lladres aprofiten les dates en què les famílies tendeixen a ser fora —com ara a l'estiu, per Nadal o en dies festius— per accedir als edificis residencials i, en molts casos, actuar en diversos dels seus habitatges.

Tot i això, cada vegada és més freqüent que els lladres accedeixin a les llars de les seves víctimes quan hi ha gent a dins. La violència i la intimidació entren en joc en aquesta mena d'atracaments, on és molt habitual que es produeixin danys personals.

Per evitar qualsevol d'aquestes situacions, la millor opció és prendre mesures de prevenció de robatoris i atracaments. Les alarmes per a pisos de Securitas Direct compleixen aquesta funció preventiva, ja que tenen un potent efecte dissuasiu i, alhora, s'encarreguen d'oferir la nostra millor protecció en cas de robatori: detecten el lladre i envien una alerta perquè s'activi el protocol de seguretat contra intrusions, amb avís a les forces de seguretat o serveis d'emergència.

Les alertes de les nostres alarmes per a pisos s'envien a la Central Receptora de Securitas Direct, una de les més grans i avançades d'Europa, on ràpidament les verifica un especialista. Si confirmem que un lladre ha entrat a casa teva, llançarem un avís a la Policia i, si cal, t'enviarem també un vigilant Securitas. Confia la teva protecció a l'alarma amb tecnologia PreSenseTM i els serveis de seguretat que Securitas Direct pot oferir-te.