Sirena d'alarma

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Màxima dissuasió dels intrusos

Per protegir casa teva o el teu negoci davant d'intrusions, robatoris i ocupacions, és fonamental disposar d'un sistema de seguretat que, a més de detectar si algú intenta entrar, sigui capaç de dissuadir els intrusos. Per això, diversos dispositius del nostre sistema d'alarma disposen de sistemes d'alerta i dissuasió, per evitar que el robatori o l'ocupació arribin a produir-se. La sirena d'alarma és un dels elements dissuasius dels nostres sistemes de seguretat, amb els quals, gràcies a la seva tecnologia PreSense™ exclusiva, som capaços d'anticipar-nos als intents d'intrusió i actuar fins i tot abans que l'intrús hagi aconseguit accedir a la llar o negoci.

En el moment en què la nostra alarma detecta un intent d'intrusió, el tauler de control —que es col·loca al costat de la porta principal, el punt d'accés més habitual— activa una locució per veu avisant l'intrús que ha estat detectat. Uns segons després, activa la seva sirena d'alta potència integrada, que dissuadeix els intrusos i alerta els qui es trobin a l'immoble o als voltants. Mentrestant, hem rebut l'alerta a la nostra Central Receptora d'Alarmes, on els nostres experts responen en menys de 20 segons per comprovar què passa, gràcies a les imatges i els senyals dels dispositius de l'alarma. Si cal, ens encarreguem d'avisar la Policia o els serveis d'emergència, o d'enviar un vigilant.

Alarma antiocupació amb expulsió immediata

Disposa d'enregistrament d'imatges que seran facilitades a la Policia com a prova i tecnologia ZeroVision per expulsar l'intrús en segons.

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Quins dispositius tenen la sirena d'alarma integrada?

El nostre sistema d'alarma, que personalitzem per adaptar-lo a les necessitats de cada client i a les característiques de la llar o el negoci, disposa de diversos dispositius amb sirena d'alarma integrada:

sirena
TAULER DE CONTROL

El tauler de control reforça la protecció al punt d'accés principal: l'entrada. Si salta l'alarma, la sirena incorporada i la locució de veu s'activen per dissuadir l'intrús —que sabrà que ha estat detectat— i avisar qui es trobi dins de la llar o el negoci. A més, gràcies al seu parla-escolta, podem escoltar què passa i comunicar-nos amb les persones que són a l'interior.

Mostra'n més

segmento niños
CÀMERES DE SEGURETAT

Les nostres càmeres de seguretat Arlo Security i Arlo Security Pro, reconegudes per la seva avançada tecnologia en videovigilància, són els ulls que vigilen tot allò que passa a l'interior i exterior de l'habitatge o negoci des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. A més de capturar imatges nítides i d'alta qualitat, aquestes càmeres també incorporen una sirena de dissuasió i un focus potent de llum que s'activen automàticament en detectar moviment. Així, ens permeten verificar què passa si salta l'alarma i també dissuadir amb un so potent els possibles intrusos.

Mostra'n més

segmento casa
DETECTOR D'INCENDIS

El detector d'incendis també disposa de la seva pròpia sirena d'alarma que, si escau, s'activa quan el dispositiu detecta fum a l'ambient per alertar davant del primer senyal de foc a qui es trobi a la llar o negoci i que es puguin posar en un lloc segur. Aquesta sirena és crítica quan l'incendi es produeix a la nit, amb el perill que es propagui ràpidament sense que ningú se n'adoni. Per això, davant d'un possible incendi, s'activa una doble sirena de manera automàtica: la integrada al detector d'incendis i la del tauler de control.

Mostra'n més

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Tots els avantatges de la nostra alarma amb sirena integrada

arlo

Detecció anticipada amb alerta immediata


La nostra alarma és l'única amb tecnologia PreSense™, que detecta l'intrús abans que entri. Això ens permet dissuadir els intrusos no quan ja han accedit a la llar o negoci protegit, sinó abans, ja que en saltar l'alarma i activar-se la sirena, ja sabran que han estat detectats.

arlo security pro

Alerta sonora per a una dissuasió activa


Davant d'un intent d'intrusió o d'un possible incendi, les sirenes d'alarma del sistema s'activen de manera automàtica i immediata, amb un so potent i clar que alerta tant els intrusos com qui sigui a l'habitatge o al negoci. A més, l'alerta sonora va acompanyada d'una alerta visual dels dispositius, que s'il·luminen per indicar la situació de perill.

arlo security pro

Protecció les 24 hores, els 365 dies de l'any


La sirena d'alarma forma part d'un sistema integral de seguretat, que té el suport de la nostra Central d'Alarmes, disponible les 24 hores. Davant de qualsevol alerta, els nostres experts verifiquen immediatament la situació i, si cal, avisen les autoritats competents perquè intervinguin al més ràpidament possible.

Opinions dels nostres clients sobre Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què pensen els nostres clients:

Dubtes i preguntes freqüents sobre la sirena d'alarma

On he de col·locar la sirena de la meva alarma?

La sirena la instal·len els nostres especialistes, per la qual cosa no t'hauràs de preocupar de decidir on ubicar-la. La sirena de la teva alarma està integrada dins del tauler de control. En cas que algun dels dispositius activi l'alarma, l'intrús no la podrà desactivar des de l'exterior, ja que caldrà accedir a l'interior de la instal·lació. Això dificultarà el seu intent de sabotejar-la des de fora.

La sirena de l'alarma està integrada amb la resta dels meus dispositius de seguretat?

L'alarma de Securitas Direct conté diversos dispositius que tenen integrada la sirena. Els dispositius que disposen de sirena d'alarma mantenen una comunicació amb la resta, per la qual cosa en cas que es produeixi una activació d'alarma per qualsevol dels dispositius, aquests començaran a sonar per alertar i dissuadir.

Quina mena de sirena necessita la meva alarma?

L'alarma de Securitas Direct disposa d'una sirena d'alarma integrada dins de diversos dispositius que formen el sistema de seguretat. Això li permet tenir un poder dissuasiu alt per alertar tant un possible intrús sobre el fet que s'està verificant la intrusió, com d'una possible emergència, cas en què avisem immediatament els qui hi hagi a l'habitatge o negoci perquè puguin posar-se fora de perill, especialment si estan dormint.

Què és una sirena d'alarma?

La sirena d'alarma és un element dissuasiu d'alerta en un sistema de seguretat. L'alarma de Securitas Direct disposa de diversos dispositius que tenen integrada la sirena per a una alta dissuasió d'un possible intrús. Quan es detecta una possible intrusió o emergència, el sensor envia un senyal al tauler de control, que alhora activa l'avís sonor de la sirena i envia un senyal de salt d'alarma a la nostra Central Receptora d'Alarmes.