Alarma contra incendis

Calcula online*
o si lo prefieres te llamamos GRATIS
o llámanos al
Detector incendios

Protegeix-te dels desastres

A Securitas Direct som especialistes a garantir la seguretat de llars i negocis a tots els nivells; per això, no només et protegim contra robatoris i intrusions, sinó que estem preparats per ajudar-te també en cas d'incendis, accidents i emergències sanitàries.

Una alarma contra incendis és una instal·lació de seguretat que activa l'alerta en cas de localitzar foc o fum a les estances que està protegint. Davant d'un incendi, és fonamental detectar el foc com més aviat millor i, per descomptat, intervenir de manera ràpida i eficaç, ja que els danys materials i personals poden ser irreversibles.

central receptora contra incendios

Perquè una alarma contra incendis sigui realment útil i efectiva, heu de garantir una resposta eficaç que eviti o minimitzi els possibles danys. Això és, precisament, el que t'ofereix l'alarma de Securitas Direct amb sensor de fums: protecció antiintrusió i alarma contra incendis, tot en un únic sistema sense fil amb la nostra tecnologia més avançada i connexió 24 hores a la Central Receptora d'Alarmes de Securitas Direct.

La nostra Central Receptora —la més gran i avançada d'Europa— rep les alertes d'incendi generades per les alarmes de Securitas Direct i atén cada avís en un temps de resposta mitjà de només 29 segons. En cas que l'alarma de Securitas Direct detecti foc al teu habitatge o al teu negoci, un dels nostres especialistes activarà el protocol contra incendis i, si cal, avisarà immediatament els bombers, personal sanitari o la Policia.

El sensor de fums de la nostra alarma és un dispositiu fàcil d'instal·lar (no requereix cables ni obres) que s'ubica al sostre de l'habitació que cal protegir. Es tracta d'un sensor amb càmera fotoelèctrica de detecció, sensible a la llum i preparat per localitzar fum a l'ambient. Per això, és la manera més ràpida de detectar focs incipients o de mida petita, i la protecció contra incendis ideal per a habitatges i petits negocis.

Sensor de humo de alarma contra incendios

Amb sirena d'alta potència incorporada i indicador LED de tres colors, el sensor de fum de Securitas Direct activa l'alarma contra incendis en detectar fum a l'ambient i, a més d'enviar l'alerta a través del tauler de control de l'alarma, activa un avís lluminós i un altre de sonor, amb una potència de 85 decibels, per avisar immediatament les persones que hi hagi a l'habitatge o al negoci afectat.

Demana ara el teu estudi de seguretat gratuït i un expert de Securitas Direct analitzarà detalladament la teva llar o negoci per detectar quines necessitats de seguretat té i determinar quins espais són els més indicats per col·locar l'alarma contra incendis i tots els dispositius de l'alarma Securitas Direct. Un cop establert el pla d'acció, la instal·lació és ràpida, fàcil i neta: no cal estendre cables ni fer cap mena d'obra.

Confia la teva protecció a l'empresa líder d'alarmes, amb més de 1.000.000 clients a Espanya, i instal·la l'alarma contra incendis i robatoris més segura. A més, no oblidis que les mesures de prevenció davant del foc són extremament importants; tenir una precaució especial en cuines i estances amb xemeneies i tenir cura dels aparells elèctrics i cablejats per evitar espurnes són algunes de les recomanacions de prevenció. Si en vols més informació, pots revisar la nostra secció de consells de seguretat.