Alarmes per a casa

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Empresa líder en alarmes a Espanya i Europa

Tria protecció total amb l'alarma per a casa de Securitas Direct

Som l’empresa d’alarmes de seguretat líder a Espanya i Europa amb més de 30 anys d’experiència desenvolupant els productes i els protocols de seguretat més avançats i oferint una protecció total, tant dins com fora de casa.

Productos alarmas para casa Securitas direct

Seguretat integral per a la teva llar i família

Calcula-ho en menys d’un minut*

Resposta eficaç davant de robatoris i ocupacions

Gràcies a PreSense™, els nostres sistemes d'alarmes per a la llar detecten qualsevol situació de perill i l'analitzen en temps real. Passi el que passi, ho detectem abans per actuar immediatament.

 

Ara amb instal·lació inclosa

Placa dissuasiva

La primera barrera davant del robatori

La placa de Securitas Direct és la primera barrera davant les intrusions gràcies al seu potent efecte dissuasiu que repel·leix lladres i diferencia els habitatges i negocis protegits dels que no ho estan.

Els nostres clients, en contractar el nostre sistema d’alarma, reben diverses plaques d’alta visibilitat i durabilitat.

Servei de telemedicina a través del teu mòbil i per videoconsulta d´alta qualitat durant les 24h.

Saber més

Placa disuasoria

Unitat central

El cervell d'una alarma intel·ligent

La unitat central, amb tecnologia PreSense™, rep i analitza els senyals de l'alarma en temps real. Disposa d'intel·ligència artificial, tecnologia Big Data i anàlisi intel·ligent d'imatge.

Connectada 24 hores amb la nostra Central d'Alarmes gràcies a les comunicacions encriptades d'alta seguretat, a prova d'inhibidors, talls de corrent i de línia telefònica, la unitat central està connectada sempre amb els nostres experts en seguretat.

Sempre protegida. Instal·lada en un lloc ocult i de difícil accés, la unitat central està fora de perill de sabotatges per mantenir les comunicacions actives en tot moment.

Saber més

Unidad central Securitas Direct

Tauler de control

Una entrada més protegida

El tauler de control reforça la protecció al punt d'accés principal: l'entrada. Si salta l'alarma de seguretat, podem escoltar el que passa i dissuadir l'intrús avisant-lo que ha estat detectat.

Un control a la teva mida. Tu tries com connectar i desconnectar la teva alarma: amb el comandament a distància, les claus intel·ligents o el teu codi personal.

És tan fàcil com escoltar El tauler de control emet notificacions per veu perquè sempre sàpigues en quin estat es troba la teva alarma.

Demana ajuda davant de qualsevol emergència. Inclou un botó SOS per demanar ajuda en cas d'emergència. T'atendrem en pocs segons i avisarem el 112 per tu.

Saber més

Panel de control

Fotodetector

La nostra millor tecnologia per a una verificació precisa

Els fotodetectors detecten moviment a l'interior de casa teva i capten imatges en alta resolució amb les quals, gràcies al protocol d'enviament d'alta velocitat, els nostres experts comproven en segons el que està passant.

Seguretat en alta resolució. Disposa de qualitat d'imatge Full HD, un angle de visió que abasta grans espais i visió nocturna per captar tots els detalls a qualsevol hora del dia.

Saber més

Fotodetector para hogar

Sentinel:
Alarma Anti-inhibició

La protecció que no descansa mai

Vetlla per la teva seguretat les 24 hores: detecta si algú intenta bloquejar els senyals de l'alarma per a cases i envia una alerta immediata. Des de la nostra Central d'Alarmes actuem en segons, anticipant-nos a l'intent d'intrusió.

El teu dia a dia fora de perill . Monitora temperatura, humitat i qualitat de l'aire per avisar-te davant d'un possible risc. A més, pots rebre alertes personalitzades al mòbil.

SOS a prova d’inhibidors . Davant de qualsevol emergència, pots prémer el botó SOS: rebrem l'avís, fins i tot si hi ha un inhibidor de freqüències a prop, i t'ajudarem immediatament.

Saber més

Sentinel: Alarma Anti-inhibición

Detector d’accés Shocksensor

El detector d'accés Shocksensor protegeix portes i finestres

El dispositiu Shocksensor protegeix portes i finestres i envia una alerta quan detecta que algú està intentant obrir o manipular un punt d'accés.

Protecció avançada en portes i finestres. Protegim tots els punts d'accés vulnerables creant un escut complet que, gràcies a la tecnologia PreSense™, ens permet anticipar-nos a qualsevol intent d'intrusió.

Detector de acceso Shocksensor

Càmeres de seguretat

Veu, dissuadeix i protegeix

Reforça la protecció en zones exteriors i interiors i vigila el que passa des de qualsevol lloc gràcies a les càmeres de seguretat Arlo Security.

Més que una càmera protecció intel·ligent.La seva tecnologia avançada permet gravar vídeo en alta definició, tant de dia com de nit. Detecten activitat i, gràcies a l'anàlisi intel·ligent d'imatges, distingeixen persones, animals i vehicles.

La màxima dissuasió. Disposa de sirena integrada i un potent focus de llum que s'activa automàticament en detectar moviment. Així, els intrusos saben que han estat detectats.

MÈS INFORMACIÓN

Cámaras de seguridad

Detector perimetral

Seguretat avançada, també a l'exterior.

Ens anticipem als intents d'intrusió protegint les zones exteriors: els detectors perimetrals detecten activitat i envien imatges perquè comprovem el que passa.

Protecció intel·ligent en jardins i terrasses. Gràcies a la tecnologia PreSense™ i al seu doble sensor, distingim en temps real si el moviment és de persones o animals, amb la qual cosa facilitem una millor resposta dels nostres experts davant d'un perill real.

Saber més

Detector perimetral

App My Verisure

Connecta i desconnecta la teva alarma, siguis on siguis.

Pots controlar la teva alarma des de qualsevol lloc gràcies a l'app mòbil My Verisure, que et permet connectar o desconnectar el teu sistema de seguretat fàcilment, accedir a les teves càmeres o demanar ajuda davant de qualsevol emergència, dins o fora de casa. 

 

També pots rebre notificacions i avisos en temps real per estar al corrent del que passa a la teva llar o negoci, siguis on siguis.

Saber més

App My Verisure

ZeroVision

L'alarma que canvia les regles del joc.

Davant d'una intrusió confirmada, avisem la Policia i activem ZeroVision, que impedeix la visió per expulsar l'intrús en segons.

Actuem directament, fins i tot abans que arribi la policia, per evitar el robatori o l'ocupació.

Saber més

ZeroVision
 
 
 

Quina mena de casa vols protegir?

Alarma para chalet

Alarmes per a xalets

Les alarmes per a xalets reuneixen unes característiques concretes per garantir-ne la protecció des de l'exterior fins a l'interior de l'immoble, per això és important que disposis d'un sistema d'alarma adaptat a les característiques del teu xalet; accessos principals, finestres, metres quadrats, parcel·la o jardí...

Calcularcalculara ahora

Alarma para piso

Alarmes per a pisos

Les alarmes per a pisos tenen dispositius adaptats a les característiques d'aquesta mena d'habitatges per garantir la protecció de l'accés principal, altres possibles accessos com balcons o terrasses, així com tot l'interior de l'habitatge des de punts clau com passadissos, vestíbul o sala d'estar.

Calcularcalculara ahora

Alarma para bajo

Alarmes per a àtics/baixos

Protegeix el teu àtic o pis de planta baixa amb alarmes dissenyades per garantir la seguretat del teu habitatge. En aquesta mena d'immobles és molt important posar el focus de la seguretat en zones d'accés com ara terrasses, jardins o patis amb un sistema d'alarma amb detecció anticipada.

Calcularcalculara ahora

 Quina és la millor alarma per a casa?

Mejor alarma por los consumidores

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors*. Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Descobreix què ens fa únics

L'alarma de Securitas Direct ha estat escollida com la millor alarma* pels consumidors (Premi Elecció del Consumidor '24).

IncluidoInclòs
OpcionalOpcional
No disponibleNo disponible
Logo Securitas Direct
ESCOLLIDA PELS CONSUMIDORS
Logo Movistar Prosegur Alarmas

Connexió a Central Receptora d’Alarmes amb avís a la Policia

mostra’n menys
 

La Central Receptora d'Alarmes de Securitas Direct és la més gran i avançada d'Europa. A més, disposem de diverses Centrals Receptores per garantir la teva seguretat si alguna cosa falla.

Incluido en Securitas DirectIncluido en Movistar Prosegur

Compatible amb mascotes

mostra’n menys
 

Activa el mode parcial i connecta l'alarma mentre la teva mascota es mou lliurement per casa, i mantingues casa teva protegida les 24 hores.

Incluido en Securitas DirectIncluido en Movistar Prosegur

Identificació amb clau intel·ligent i codi personal

mostra’n menys
 

Connecta i desconnecta fàcilment l'alarma amb les claus intel·ligents o, si ho prefereixes, fes-ho introduint un codi.

Incluido en Securitas DirectIncluido en Movistar Prosegur

Avís per tall de corrent

mostra’n menys
 

El nostre sistema d'alarma disposa del seu propi sistema d'alimentació, per la qual cosa continuarà funcionant encara que totes les fonts d'energia estiguin apagades.

Incluido en Securitas DirectIncluido en Movistar Prosegur

Càmeres de seguretat amb imatge d'alta qualitat i connexió a Central d'Alarmes i manteniment

mostra’n menys
 

Càmeres de seguretat amb imatge Full HD per a llars i negocis.

Movistar Prosegur Alarmas només inclou aquests productes en negocis.

Incluido en Securitas DirectOpcional en Movistar Prosegur

Guardián Verisure: protecció personal fora de casa

mostra’n menys
 

Per a tota la família: inclou fins a 6 llicències. Funcionalitat SOS per a emergències i Acompanya’m per a trajectes de risc. Servei subjecte a disponibilitat de cobertura mòbil i GPS.

Movistar Prosegur Alarmas inclou 1 o 2 llicències depenent del tipus de contractació.

Incluido en Securitas DirectOpcional en Movistar Prosegur

Tecnología PreSense™

mostra’n menys
 

Amb sensors d'accés per a totes les portes i finestres (sensibles a vibracions, cops i obertura), càmeres amb anàlisi d'imatge connectades a Central d'Alarmes i sistema d'intel·ligència artificial per identificar abans les situacions de perill.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Resposta en menys de 20 segons

mostra’n menys
 

*Temps mitjà de resposta des que la nostra CRA rep un senyal de màxima prioritat: SOS, atracament, coacció o senyal d'intrusió.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Vigilant 100% inclòs sense límit d’intervencions*

mostra’n menys
 

Si cal comprovar que tot està bé, enviem un vigilant a casa teva o al teu negoci, tantes vegades com calgui durant la vigència del contracte sense cost addicional.

*Servei no disponible a: Conca, Osca, Palència, Sòria, Terol, Ceuta, Melilla i les illes de La Gomera, El Hierro i La Palma

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Detectors d'accés amb triple detecció: vibracions, cops i obertura

mostra’n menys
 

Som l'única empresa que inclou en totes les seves alarmes dispositius amb tecnologia Shocksensor, capaços de detectar l'intrús abans que entri.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Tauler de control mòbil amb parla-escolta en cas d'emergència

mostra’n menys
 

En cas de salt d'alarma, el tauler es pot desancorar de la paret per facilitar la comunicació amb la Central d'Alarmes.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Xarxa exclusiva de comunicació d'alta seguretat

mostra’n menys
 

Única alarma amb xarxa ATN de Securitas Direct antiinhibició i antisabotatge i amb diverses vies segures de transmissió (4G, Wifi / Ethernet)

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Protecció antiinhibició amb detecció immediata amb xarxa ATN

mostra’n menys
 

La nostra alarma és l'única que detecta i identifica i transmet la inhibició, a través de xarxa ATN, al mateix instant en què es produeix i s'envia una alerta immediata a prova d'inhibidors i sabotatge.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

ZeroVision®

mostra’n menys
 

Sistema de fum certificat de Grau II integrat a un sistema de seguretat.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur
Calcular

Beneficis d'una alarma per a casa de Securitas Direct davant d’una ocupació

A Securitas Direct et protegim davant de qualsevol mena d’intrusió. Gràcies a la nostra alarma per a casa, el teu habitatge quedarà protegit davant d’un intent d’ocupació, evitant-lo, donant avís a la Policia i aportant proves perquè es pugui fer el desallotjament.
MÉS INFORMACIÓsaber más

Icono alerta

Ens anticipem a la intrusió

Gràcies a la tecnologia PreSense™, podem detectar l'intrús abans que entri per respondre-hi immediatament.

Icono rapidez

Avís a Policia amb senyals i imatges

Davant d'un intent de robatori o ocupació comprovat, avisem immediatament la Policia, amb senyals i imatges com a prova per facilitar-ne la intervenció.

Icono visibilidad

Expulsió de l'intrús en segons

Amb ZeroVision, actuem directament a la llar protegida: impedeix la visió en segons per expulsar l'intrús, i evita el robatori o l'ocupació abans que arribi la Policia.


Et truquem en menys d’un minut
Ara amb instal·lació inclosa

 

Un servei diferencial:
passi el que passi, hi som


serveis de seguretatservicios de seguridad

 

Serveis inclosos a l'alarma per a la llar

Icono protección

Connexió 24 hores amb la Central
Receptora d’Alarmes

Detrás de cada emergencia o intrusión hay un experto listo para actuar. Recibimos las señales en menos de 20 segundos, verificamos lo ocurrido y tomamos las mejores decisiones para cada caso.

Icono alerta a policía

Avís a Policia i serveis d’emergències 112

Ante una intrusión o emergencia verificada, nuestros expertos darán aviso a la Policía y/o emergencias inmediatamente. Además, nos encargaremos de acompañarte telefónicamente hasta que llegue la ayuda.

icono mantenimiento

Garantia i manteniment per a tota la vida*

Los dispositivos de nuestra alarma cuentan con garantía de por vida y un servicio técnico las 24 horas del día. Porque tu protecc

Icono de vigilancia

Vigilant Securitas i sense límit d’intervencions

Además de avisar a la Policía, podemos enviar a tu vivienda o negocio a un vigilante de Securitas que te informará del estado de tu propiedad y garantizará que tus dispositivos de la alarma estén correctamente antes de marcharse.

Icono servicio de Guardián

Botó SOS i Guardián Verisure per protegir dins i fora de casa

Los dispositivos de nuestra alarma cuentan con garantía de por vida y un servicio técnico las 24 horas del día. Porque tu protecciónos de emergencia 112 y acompañarte en todo momento.

 

La teva alarma per a la llar, compatible amb la teva mascota

La nostra alarma protegeix casa teva encara que hi hagi la teva mascota. Activa el mode parcial i connecta l'alarma mentre la teva mascota es mou lliurement per casa, i mantingues casa teva protegida les 24 hores. 

o truca´ns al 900 903 703

Guardián Verisure

Ens cuidem de tu i dels teus,
també fora de casa

Amb Guardián Verisure al teu mòbil, et protegim a qualsevol lloc. Demana ajuda davant de qualsevol emergència gràcies al botó SOS o sol·licita que t'acompanyem si has de fer un trajecte de risc.

Guardián VerisureGuardián Verisure

Guardián en la montaña
Hi som, passi el que passi

Davant de qualsevol emergència, activem el protocol per enviar ajuda a la teva ubicació exacta, acompanyar-te en tot moment i avisar els teus familiars si cal.

asistencia Guardián Securitas Direct

Icono botón SOS Guardian

Prems el botó SOS de Guardián Verisure

Icono alerta con ubicación

Rebem l’alerta amb la teva ubicació

Icono acompañamiento Verisure

Activem el protocol d’emergència i t’acompanyem

Icono aviso servicios de emergencia

Avisem els serveis d’emergència i els teus familiars

Botó SOS Emergències

Protecció davant d’emergències

Els dispositius de la nostra alarma inclouen diversos botons SOS amb els quals pots demanar ajuda davant de qualsevol emergència.

Els nostres agents especialitzats acompanyen el client en tot moment i s’encarreguen d’avisar els serveis d’emergència si cal.

BOTÓ SOS EMERGÈNCIESboton sos

panel de control entrada hogar

protección con Sentinel

lector de llaves

mando sos

mando sos

Ara amb instal·lació inclosa

La nostra tecnologia més avançada,
connectada amb els nostres experts en seguretat

Descobreix com funciona el nostre sistema de seguretat.

Play button

Controla la seguretat de casa teva i de la teva família, siguis on siguis

Controla la teva alarma siguis on siguis gràcies a la nova aplicació My Verisure de Securitas Direct. Amb més funcions i un disseny millorat, gestionar la teva alarma des de qualsevol lloc del món és encara més còmode, segur i fàcil.

Botón descarga App Verisure en el App StoreBotón descarga App Verisure en Google Play
Flecha elemento
 

Pulsa o desliza para navegar

L'empresa d'alarmes líder a Espanya i Europa

Més de 30 anys d’experiència i 2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

A més, els nostres clients són els més satisfets del sector: valoren el nostre servei amb un 9 sobre 10, excel·lent.

Opinions de clients amb alarma per a casa de Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i 2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix que pensen els nostres clients:

A l’altra banda, sempre hi som nosaltres

Comptem amb experts preparats per respondre les 24 hores i els protocols d’actuació basats en més de 30 anys d’experiència i milers de casos d’èxit.

Dubtes i preguntes freqüents sobre alarmes per a casa

Securitas Direct ofereix ofertes especials als seus clients nous, així com la possibilitat de reconnectar una alarma a antics clients de la companyia. Actualment oferim instal·lació gratis el mateix dia a la teva alarma per a casa. Consulta les nostres ofertes o, si ho prefereixes, et truquem.

Una alarma per a la llar sense quotes és un sistema que detecta una intrusió amb més o menys nombre de detectors, en alguns casos salta una sirena, d'altres ofereixen la possibilitat d'avís al mòbil. Un sistema d'alarma per a la llar amb quota mensual com el de Securitas Direct us ofereix un servei de connexió 24 hores amb professionals de la companyia i avís a Policia els 365 dies de l'any. A més de garantia i manteniment inclosos per a tota la vida.

En canvi, una alarma sense quotes no inclou aquests serveis i no està connectada a un centre de vigilància professional.

Contractar una alarma per a la llar és molt senzill. Només cal que sàpigues quin equip d'alarma és el més adequat per a casa teva. Truca'ns al telèfon gratuït 900 555 111 o deixa'ns el teu número i un especialista de seguretat et farà un estudi i et mostrarà quins elements calen per protegir el teu habitatge. Podràs contractar la teva alarma per a la llar en aquell mateix moment o quan tu ho vulguis.

Les alarmes de Securitas Direct tenen avís a Policia, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

L'alarma de Securitas Direct es pot controlar siguis on siguis, des del teu mòbil o tauleta, amb la teva app My Verisure. Inclosa a la teva quota.

Les alarmes de casa de Securitas Direct no necessiten cap mena de cablejat. Són totalment sense fils, per la qual cosa no calen cables ni obres per instal·lar-les.

Per calcular el preu de la teva alarma per a casa hem de tenir en compte una sèrie de factors molt importants per determinar els tipus i el nombre de dispositius adequats per a la protecció de casa teva, com ara:

- Quina mena d'habitatge és: pis o xalet.

- On es troba el teu habitatge: dins del nucli urbà o als afores.

- Metres quadrats de l'habitatge.

- Nombre d'accessos a l'immoble.

Si el que busques és un pressupost personalitzat, calcula la teva alarma i aprofita la nostra oferta actual d'instal·lació GRATUÏTA el mateix dia.

Calcula online*

Sí. En aquests casos, analitzem la casa i les necessitats del client i hi instal·lem una alarma a mida. Així, podem assegurar-nos que tots els clients amb mascotes poden mantenir casa seva protegida les 24 hores, connectant l'alarma de manera parcial si la seva mascota és a casa o de manera total si l'habitatge és buit.

Leer más