Alarma amb mascotes

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

La teva alarma per a la llar compatible amb mascotes

A Securitas Direct sabem que la teva mascota és part de la teva família. Per això, dissenyem els nostres sistemes d'alarma perquè siguin compatibles amb les mascotes de la casa. Així, pots connectar l’alarma i mantenir casa teva protegida mentre la teva mascota s’hi mou lliurement.

hogar

La nostra seguretat per a casa teva, la teva família i la vostra mascota

La nostra alarma és 100% compatible amb la teva mascota. Pots connectar-la si el teu gos o gat es queda a casa perquè creem un escut de protecció a portes i finestres perquè persones i animals es puguin moure lliurement per dins. Així, si els nostres sensors detecten qualsevol intent d'intrusió, actuarem immediatament.

Tot el control, al teu mòbil

Pots accedir a les càmeres des del teu mòbil sempre que vulguis per comprovar com està la teva mascota i assegurar-te que tot continua en ordre a casa quan ets fora.

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

A Securitas Direct sabem com protegir-te

segmento casa
La teva llar, protegida les 24 hores

Ens anticipem als intents d'intrusió i, si cal, avisem la policia o hi enviem un vigilant.

segmento niños
Amb ajuda immediata davant d'emergències

T'atenem sempre que ho necessitis, siguis on siguis, i enviem ajuda a la teva ubicació exacta.

segmento niños
Tot el control al teu mòbil

Connecta i desconnecta l'alarma, rep alertes o accedeix a les càmeres des de la nostra app My Verisure.

Tecnologia exclusiva per protegir casa teva amb mascotes

Analitzem casa teva i adaptem a les seves característiques la nostra alarma —premi Producte de l'Any 2024— per garantir-ne la màxima protecció. Així, dissenyem un sistema de seguretat a mida, amb protecció al jardí, pati o terrassa i a tots els punts d'accés vulnerables.

Placa dissuasiva

La primera barrera davant del robatori

La placa de Securitas Direct és la primera barrera davant les intrusions gràcies al seu potent efecte dissuasiu que repel·leix lladres i diferencia els habitatges i negocis protegits dels que no ho estan.

Els nostres clients, en contractar el nostre sistema d’alarma, reben diverses plaques d’alta visibilitat i durabilitat.

Servei de telemedicina a través del teu mòbil i per videoconsulta d´alta qualitat durant les 24h.

Saber més

Placa disuasoria

Unitat central

El cervell d'una alarma intel·ligent

La unitat central, amb tecnologia PreSense™, rep i analitza els senyals de l'alarma en temps real. Disposa d'intel·ligència artificial, tecnologia Big Data i anàlisi intel·ligent d'imatge.

Connectada 24 hores amb la nostra Central d'Alarmes gràcies a les comunicacions encriptades d'alta seguretat, a prova d'inhibidors, talls de corrent i de línia telefònica, la unitat central està connectada sempre amb els nostres experts en seguretat.

Sempre protegida. Instal·lada en un lloc ocult i de difícil accés, la unitat central està fora de perill de sabotatges per mantenir les comunicacions actives en tot moment.

Saber més

Unidad central Securitas Direct

Tauler de control

Una entrada més protegida

El tauler de control reforça la protecció al punt d'accés principal: l'entrada. Si salta l'alarma de seguretat, podem escoltar el que passa i dissuadir l'intrús avisant-lo que ha estat detectat.

Un control a la teva mida. Tu tries com connectar i desconnectar la teva alarma: amb el comandament a distància, les claus intel·ligents o el teu codi personal.

És tan fàcil com escoltar El tauler de control emet notificacions per veu perquè sempre sàpigues en quin estat es troba la teva alarma.

Demana ajuda davant de qualsevol emergència. Inclou un botó SOS per demanar ajuda en cas d'emergència. T'atendrem en pocs segons i avisarem el 112 per tu.

Saber més

Panel de control

Fotodetector

La nostra millor tecnologia per a una verificació precisa

Els fotodetectors detecten moviment a l'interior de casa teva i capten imatges en alta resolució amb les quals, gràcies al protocol d'enviament d'alta velocitat, els nostres experts comproven en segons el que està passant.

Seguretat en alta resolució. Disposa de qualitat d'imatge Full HD, un angle de visió que abasta grans espais i visió nocturna per captar tots els detalls a qualsevol hora del dia.

Saber més

Fotodetector para hogar

Sentinel:
Alarma Anti-inhibició

La protecció que no descansa mai

Vetlla per la teva seguretat les 24 hores: detecta si algú intenta bloquejar els senyals de l'alarma per a cases i envia una alerta immediata. Des de la nostra Central d'Alarmes actuem en segons, anticipant-nos a l'intent d'intrusió.

El teu dia a dia fora de perill . Monitora temperatura, humitat i qualitat de l'aire per avisar-te davant d'un possible risc. A més, pots rebre alertes personalitzades al mòbil.

SOS a prova d’inhibidors . Davant de qualsevol emergència, pots prémer el botó SOS: rebrem l'avís, fins i tot si hi ha un inhibidor de freqüències a prop, i t'ajudarem immediatament.

Saber més

Sentinel: Alarma Anti-inhibición

Detector d’accés Shocksensor

El detector d'accés Shocksensor protegeix portes i finestres

El dispositiu Shocksensor protegeix portes i finestres i envia una alerta quan detecta que algú està intentant obrir o manipular un punt d'accés.

Protecció avançada en portes i finestres. Protegim tots els punts d'accés vulnerables creant un escut complet que, gràcies a la tecnologia PreSense™, ens permet anticipar-nos a qualsevol intent d'intrusió.

Detector de acceso Shocksensor

Càmeres de seguretat

Veu, dissuadeix i protegeix

Reforça la protecció en zones exteriors i interiors i vigila el que passa des de qualsevol lloc gràcies a les càmeres de seguretat Arlo Security.

Més que una càmera protecció intel·ligent.La seva tecnologia avançada permet gravar vídeo en alta definició, tant de dia com de nit. Detecten activitat i, gràcies a l'anàlisi intel·ligent d'imatges, distingeixen persones, animals i vehicles.

La màxima dissuasió. Disposa de sirena integrada i un potent focus de llum que s'activa automàticament en detectar moviment. Així, els intrusos saben que han estat detectats.

MÈS INFORMACIÓN

Cámaras de seguridad

Detector perimetral

Seguretat avançada, també a l'exterior.

Ens anticipem als intents d'intrusió protegint les zones exteriors: els detectors perimetrals detecten activitat i envien imatges perquè comprovem el que passa.

Protecció intel·ligent en jardins i terrasses. Gràcies a la tecnologia PreSense™ i al seu doble sensor, distingim en temps real si el moviment és de persones o animals, amb la qual cosa facilitem una millor resposta dels nostres experts davant d'un perill real.

Saber més

Detector perimetral

App My Verisure

Connecta i desconnecta la teva alarma, siguis on siguis.

Pots controlar la teva alarma des de qualsevol lloc gràcies a l'app mòbil My Verisure, que et permet connectar o desconnectar el teu sistema de seguretat fàcilment, accedir a les teves càmeres o demanar ajuda davant de qualsevol emergència, dins o fora de casa. 

 

També pots rebre notificacions i avisos en temps real per estar al corrent del que passa a la teva llar o negoci, siguis on siguis.

Saber més

App My Verisure

ZeroVision

L'alarma que canvia les regles del joc.

Davant d'una intrusió confirmada, avisem la Policia i activem ZeroVision, que impedeix la visió per expulsar l'intrús en segons.

Actuem directament, fins i tot abans que arribi la policia, per evitar el robatori o l'ocupació.

Saber més

ZeroVision
 
 
 

Sempre preparats per protegir-te

móvil

Ajuda davant d’emergències: SOS i Guardián Verisure


Davant de qualsevol emergència, dins o fora de casa, t'atenem immediatament i avisem el 112 perquè vinguin a la vostra ubicació exacta. A més, us acompanyem en trajectes de risc monitorant la vostra ubicació fins que confirmeu que heu arribat.

arlo security pro

Vigilant Securitas


Protegir casa teva és la nostra prioritat. Per aquest motiu, si cal comprovar que tot està bé, enviem un vigilant a casa teva. Tantes vegades com calgui.

Connectats 24/7 amb la Central Receptora d’Alarmes


La teva alarma està connectada amb la Central Receptora més gran i avançada d'Europa, amb milers d'experts en seguretat preparats per actuar les 24 hores i respondre en menys de 20 segons.

arlo security pro

Avisem la Policia i els serveis d’emergències 112


Davant d'una situació de perill, la nostra resposta és ràpida i eficaç: rebem l'alerta en segons i comprovem el que passa per avisar immediatament la Policia.

arlo security pro

Cuidem i mantenim la teva alarma de per vida*


Ens assegurem que la teva alarma estigui sempre a punt, amb garantia i revisions 100% inclosos.

L'empresa d'alarmes líder a Espanya i Europa

Més de 30 anys d’experiència i 1.900.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

A més, els nostres clients són els més satisfets del sector: valoren el nostre servei amb un 9,1 sobre 10, excel·lent.

Tot el control de la teva seguretat, al mòbil

Amb l'app My Verisure, pots controlar fàcilment la teva alarma i comprovar com va tot a casa. Des del teu mòbil, siguis on siguis.

pantalla movil vacia
 
control alarma
logo_check

Connecta i desconnecta la teva alarma en remot

Te n'has anat sense connectar l'alarma? No t'amoïnis, fes-ho des del mòbil: connecta el mode total si la casa és buida, o el mode parcial si hi has deixat la mascota. Així, es podrà moure lliurement mentre casa teva està protegida.

control alarma
logo_check

Comprova que la teva mascota i casa teva estan bé

Des de My Verisure pots veure què fa la teva mascota, rebre alertes de moviment personalitzades i comprovar que tot continua en ordre a casa, amb imatges, vídeo i àudio en directe.

conecta hogar
hogar

La nostra ajuda, sempre a un clic

Si tens una emergència dins o fora de casa, t'atendrem immediatament i avisarem el 112 perquè vinguin cap a la teva ubicació, si ho necessites.

conecta hogar
hogar

Rep notificacions personalitzades

Pots saber qui entra o surt, rebre un avís si se'n va la llum… Passi el que passi, pots estar-ne al corrent gràcies als avisos de l'app.

 
 
 
 
 
reproductor control alarma image

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Opinions dels nostres clients sobre Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’1.900.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què pensen els nostres clients:

Protecció per a tota mena d'habitatges

Sabem que cada llar és diferent i les seves necessitats de protecció també. Per això, a Securitas Direct hem creat una alarma amb tecnologia PreSense™ que s'adapta a cada família. L'alarma de Securitas Direct, escollida producte de l'any*

segmento casa
SI TENS FILLS ADOLESCENTS

Comprova que estan bé, dins i fora de casa.

Mostra'n més

segmento casa
SI TENS FILLS PETITS

Sent-te protegit quan ets amb ells dins de casa.

Mostra'n més