Inhibidors de freqüència

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Escollida la millor alarma pels consumidors

Gràcies a la teva confiança, hem rebut el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Tota la protecció que necessites en cas d'inhibició i tall de línia

Seguretat en cas de sabotatges

L'alarma antiinhibició Sentinel de Securitas Direct és l'única alarma que et protegeix amb la seva xarxa ATN, ja que continua enviant alertes a la nostra Central Receptora d'Alarmes fins i tot quan s'utilitzen diverses tècniques de sabotatge alhora: inhibició de freqüències, tall de llum i tall de línia telefònica.

En situacions així, la nostra alarma antiinhibició Sentinel continua funcionant i protegint en tot moment la teva llar o el teu negoci. Des de Securitas Direct, verifiquem cada alerta per intrusió o sabotatge i activem ràpidament el protocol de seguretat amb enviament de vigilant Securitas y avís a policía.

Detecció immediata dels inhibidors de freqüència

Què és un inhibidor de freqüència per a alarmes?

Un inhibidor de freqüència és un dispositiu electrònic d'ús il·legal per a particulars que s'utilitza per saturar les bandes de comunicació dels aparells electrònics, per tal que aquests aparells deixin de funcionar correctament.

Quin problema suposa per a les alarmes?

Alguns lladres utilitzen els inhibidors de freqüència per perpetrar els seus robatoris a llars i negocis. Activant l'inhibidor a prop d'una alarma, podeu interferir en el bon funcionament del sistema de seguretat.

L’única alarma amb xarxa ATN immune a la inhibició

L'alarma antiinhibició Sentinel de Securitas Direct és un sistema de seguretat capaç de detectar la inhibició de senyals a través de la xarxa ATN, exclusiva de Securitas Direct, i seguir transmetent alertes a la Central Receptora.

Placa anti-inhibidores