Protegeix la teva llar davant de robatoris i ocupacions amb l'alarma de Securitas Direct

 

Protegeix la teva llar davant de robatoris i ocupacions amb l'alarma de Securitas Direct

Alarmes de Securitas Direct

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Un any més, som la millor alarma per als consumidors!

Per tercera vegada consecutiva, guanyem el premi Elecció del Consumidor, que ens reconeix com a líders a la categoria de serveis de seguretat.

A Securitas Direct tenim una alarma per a tu

Sabem que cada llar és diferent i les seves necessitats de protecció també. Per això, a Securitas Direct hem creat una alarma amb tecnologia PreSense™ que s'adapta a cada família.

sello producto 2023
L'alarma de Securitas Direct, escollida producte de l'any*

La nova alarma de Securitas Direct ha rebut el premi Producte de l'any 2023 a la categoria de serveis de seguretat.

segmento casa
SI TENS UNA CASA O XALET

Protegeix-ne les zones exteriors

Mostra'n més

segmento niños
SI TENS NENS PETITS

Sent-te protegit quan ets amb ells a casa

Mostra'n més

segmento adolescentes
SI TENS FILLS ADOLESCENTS

Comprova que estan bé, dins i fora de casa

Mostra'n més

segmento piso
SI TENS
UN PIS

Protegeix-ne la porta principal i detecta abans l'intrús

Mostra'n més

segmento mascotas
SI TENS
MASCOTA

Connecta la teva alarma també quan és a casa

Mostra'n més

segmento segunda vivienda
SI TENS UN SEGON HABITATGE

Protegeix-la per evitar robatoris i ocupacions

Mostra'n més

Calcula-ho en menys d’un minut*

Alarma antiocupació amb expulsió immediata

Disposa d'enregistrament d'imatges que seran facilitades a la Policia com a prova i tecnologia ZeroVision per expulsar l'intrús en segons.

Com funciona l'alarma?

arlo security pro

Detectem l'intrús abans que entri


Gràcies a la tecnologia PreSense™, podem detectar l'intrús abans que entri i respondre en menys de 20 segons des de la nostra Central Receptora d'Alarmes.

arlo

Actuem directament per evitar l'ocupació


Amb ZeroVision, actuem directament a la llar protegida: impedeix la visió en segons per expulsar l'intrús.

arlo

Avisem la Policia amb proves de la intrusió


Davant d'una intrusió comprovada, avisem immediatament la Policia, amb senyals i imatges com a prova per facilitar-ne la intervenció.

Ara amb instal·lació inclosa

Dissenyada per anticipar-se

Nova generació d'alarmes amb tecnologia PreSense

Per protegir-te, l’anticipació ho és tot. Per això, a Securitas Direct hem creat la primera alarma amb tecnologia PreSense , que ens permet actuar abans que una situació es converteixi en un problema.

Nou

PreSense: la tecnologia que s’anticipa al perill

Gràcie a PreSense, els nostres sistemes d'alarma poden detectar qualsevol situació de perill per actuar immediatament.

Sensors avançats en portes i finestres

Protegim els punts d’accés vulnerables amb detectors d’accés sensibles, no només a l’obertura, sinó també a vibracions i cops, que ens permeten detectar l’intrús abans que entri.

Sistema amb intel·ligència artificial

Analitza en temps real els senyals i les imatges de l'alarma. Així, els nostres experts disposen de tota la informació per identificar el perill i intervenir immediatament.

 
 
 
 
Protecció antiinhibició

L’alarma antiinhibició sempre està activa i ens avisa si algú intenta sabotejar les comunicacions de l’alarma activant un inhibidor de freqüències a prop teu.

Càmeres de seguretat amb anàlisi d’imatge

Si hi ha qualsevol moviment sospitós, les nostres càmeres de seguretat el detecten i identifiquen si es tracta d’un animal, un vehicle o una persona gràcies a l’anàlisi intel·ligent d’imatges.

Ho detectem abans per actuar immediatament

Un expert rep l'alerta i disposa de tota la informació per respondre en segons.


Et truquem en menys d’un minut
Ara amb instal·lació inclosa

 
sello producto 2023

La nostra tecnologia de seguretat

Descobreix la nostra nova alarma amb tecnologia PreSense™, escollida Producte de l'Any 2023. Gràcies al nostre estudi de seguretat personalitzat, adaptem l'alarma a les teves necessitats per oferir-te la nostra màxima protecció..
Alarmes per a casa

 

Placa dissuasiva

La primera barrera davant del robatori

La placa de Securitas Direct és la primera barrera davant les intrusions gràcies al seu potent efecte dissuasiu que repel·leix lladres i diferencia els habitatges i negocis protegits dels que no ho estan.

Els nostres clients, en contractar el nostre sistema d’alarma, reben diverses plaques d’alta visibilitat i durabilitat.

Servei de telemedicina a través del teu mòbil i per videoconsulta d´alta qualitat durant les 24h.

Saber més

Placa disuasoria

Unitat central

El cervell d'una alarma intel·ligent

La unitat central, amb tecnologia PreSense™, rep i analitza els senyals de l'alarma en temps real. Disposa d'intel·ligència artificial, tecnologia Big Data i anàlisi intel·ligent d'imatge.

Connectada 24 hores amb la nostra Central d'Alarmes gràcies a les comunicacions encriptades d'alta seguretat, a prova d'inhibidors, talls de corrent i de línia telefònica, la unitat central està connectada sempre amb els nostres experts en seguretat.

Sempre protegida. Instal·lada en un lloc ocult i de difícil accés, la unitat central està fora de perill de sabotatges per mantenir les comunicacions actives en tot moment.

Saber més

Unidad central Securitas Direct

Tauler de control

Una entrada més protegida

El tauler de control reforça la protecció al punt d'accés principal: l'entrada. Si salta l'alarma de seguretat, podem escoltar el que passa i dissuadir l'intrús avisant-lo que ha estat detectat.

Un control a la teva mida. Tu tries com connectar i desconnectar la teva alarma: amb el comandament a distància, les claus intel·ligents o el teu codi personal.

És tan fàcil com escoltar El tauler de control emet notificacions per veu perquè sempre sàpigues en quin estat es troba la teva alarma.

Demana ajuda davant de qualsevol emergència. Inclou un botó SOS per demanar ajuda en cas d'emergència. T'atendrem en pocs segons i avisarem el 112 per tu.

Saber més

Panel de control

Fotodetector

La nostra millor tecnologia per a una verificació precisa

Els fotodetectors detecten moviment a l'interior de casa teva i capten imatges en alta resolució amb les quals, gràcies al protocol d'enviament d'alta velocitat, els nostres experts comproven en segons el que està passant.

Seguretat en alta resolució. Disposa de qualitat d'imatge Full HD, un angle de visió que abasta grans espais i visió nocturna per captar tots els detalls a qualsevol hora del dia.

Saber més

Fotodetector para hogar

Sentinel:
Alarma Anti-inhibició

La protecció que no descansa mai

Vetlla per la teva seguretat les 24 hores: detecta si algú intenta bloquejar els senyals de l'alarma per a cases i envia una alerta immediata. Des de la nostra Central d'Alarmes actuem en segons, anticipant-nos a l'intent d'intrusió.

El teu dia a dia fora de perill . Monitora temperatura, humitat i qualitat de l'aire per avisar-te davant d'un possible risc. A més, pots rebre alertes personalitzades al mòbil.

SOS a prova d’inhibidors . Davant de qualsevol emergència, pots prémer el botó SOS: rebrem l'avís, fins i tot si hi ha un inhibidor de freqüències a prop, i t'ajudarem immediatament.

Saber més

Sentinel: Alarma Anti-inhibición

Detector d’accés Shocksensor

El detector d'accés Shocksensor protegeix portes i finestres

El dispositiu Shocksensor protegeix portes i finestres i envia una alerta quan detecta que algú està intentant obrir o manipular un punt d'accés.

Protecció avançada en portes i finestres. Protegim tots els punts d'accés vulnerables creant un escut complet que, gràcies a la tecnologia PreSense™, ens permet anticipar-nos a qualsevol intent d'intrusió.

Detector de acceso Shocksensor

Càmeres de seguretat

Veu, dissuadeix i protegeix

Reforça la protecció en zones exteriors i interiors i vigila el que passa des de qualsevol lloc gràcies a les càmeres de seguretat Arlo Security.

Més que una càmera protecció intel·ligent.La seva tecnologia avançada permet gravar vídeo en alta definició, tant de dia com de nit. Detecten activitat i, gràcies a l'anàlisi intel·ligent d'imatges, distingeixen persones, animals i vehicles.

La màxima dissuasió. Disposa de sirena integrada i un potent focus de llum que s'activa automàticament en detectar moviment. Així, els intrusos saben que han estat detectats.

MÈS INFORMACIÓN

Cámaras de seguridad

Detector perimetral

Seguretat avançada, també a l'exterior.

Ens anticipem als intents d'intrusió protegint les zones exteriors: els detectors perimetrals detecten activitat i envien imatges perquè comprovem el que passa.

Protecció intel·ligent en jardins i terrasses. Gràcies a la tecnologia PreSense™ i al seu doble sensor, distingim en temps real si el moviment és de persones o animals, amb la qual cosa facilitem una millor resposta dels nostres experts davant d'un perill real.

Saber més

Detector perimetral

App My Verisure

Connecta i desconnecta la teva alarma, siguis on siguis.

Pots controlar la teva alarma des de qualsevol lloc gràcies a l'app mòbil My Verisure, que et permet connectar o desconnectar el teu sistema de seguretat fàcilment, accedir a les teves càmeres o demanar ajuda davant de qualsevol emergència, dins o fora de casa. 

 

També pots rebre notificacions i avisos en temps real per estar al corrent del que passa a la teva llar o negoci, siguis on siguis.

Saber més

App My Verisure

ZeroVision

L'alarma que canvia les regles del joc.

Davant d'una intrusió confirmada, avisem la Policia i activem ZeroVision, que impedeix la visió per expulsar l'intrús en segons.

Actuem directament, fins i tot abans que arribi la policia, per evitar el robatori o l'ocupació.

Saber més

ZeroVision
 
 
 

La nostra tecnologia més avançada, connectada amb els nostres experts en seguretat

Descobreix com funciona el nostre sistema de seguretat.

Play button

Et truquem en menys d’un minut
Ara amb instal·lació inclosa

 

Un servei diferencial:
passi el que passi, hi som


serveis de seguretatservicios de seguridad

 

Serveis inclosos a l'alarma per a la llar

Icono protección

Connexió 24 hores amb la Central
Receptora d’Alarmes

Detrás de cada emergencia o intrusión hay un experto listo para actuar. Recibimos las señales en menos de 20 segundos, verificamos lo ocurrido y tomamos las mejores decisiones para cada caso.

Icono alerta a policía

Avís a Policia i serveis d’emergències 112

Ante una intrusión o emergencia verificada, nuestros expertos darán aviso a la Policía y/o emergencias inmediatamente. Además, nos encargaremos de acompañarte telefónicamente hasta que llegue la ayuda.

icono mantenimiento

Garantia i manteniment per a tota la vida*

Los dispositivos de nuestra alarma cuentan con garantía de por vida y un servicio técnico las 24 horas del día. Porque tu protecc

Icono de vigilancia

Vigilant Securitas i sense límit d’intervencions

Además de avisar a la Policía, podemos enviar a tu vivienda o negocio a un vigilante de Securitas que te informará del estado de tu propiedad y garantizará que tus dispositivos de la alarma estén correctamente antes de marcharse.

Icono servicio de Guardián

Botó SOS i Guardián Verisure per protegir dins i fora de casa

Los dispositivos de nuestra alarma cuentan con garantía de por vida y un servicio técnico las 24 horas del día. Porque tu protecciónos de emergencia 112 y acompañarte en todo momento.

 

La teva alarma per a la llar,
compatible amb la teva mascota

A Securitas Direct sabem que la teva mascota és part de la teva família. Per això, dissenyem els nostres sistemes d'alarma perquè siguin compatibles amb les mascotes de la casa. Així, pots connectar l’alarma i mantenir casa teva protegida mentre la teva mascota s’hi mou lliurement.

o truca'ns al 900 903 703


Et truquem en menys d’un minut
Ara amb instal·lació inclosa

 

Descobreix què ens fa únics

L'alarma de Securitas Direct ha estat escollida com la millor alarma* pels consumidors (Premi Elecció del Consumidor '24).

IncluidoInclòs
OpcionalOpcional
No disponibleNo disponible
Logo Securitas Direct
ESCOLLIDA PELS CONSUMIDORS
Logo Movistar Prosegur Alarmas

Connexió a Central Receptora d’Alarmes amb avís a la Policia

mostra’n menys
 

La Central Receptora d'Alarmes de Securitas Direct és la més gran i avançada d'Europa. A més, disposem de diverses Centrals Receptores per garantir la teva seguretat si alguna cosa falla.

Incluido en Securitas DirectIncluido en Movistar Prosegur

Compatible amb mascotes

mostra’n menys
 

Activa el mode parcial i connecta l'alarma mentre la teva mascota es mou lliurement per casa, i mantingues casa teva protegida les 24 hores.

Incluido en Securitas DirectIncluido en Movistar Prosegur

Identificació amb clau intel·ligent i codi personal

mostra’n menys
 

Connecta i desconnecta fàcilment l'alarma amb les claus intel·ligents o, si ho prefereixes, fes-ho introduint un codi.

Incluido en Securitas DirectIncluido en Movistar Prosegur

Avís per tall de corrent

mostra’n menys
 

El nostre sistema d'alarma disposa del seu propi sistema d'alimentació, per la qual cosa continuarà funcionant encara que totes les fonts d'energia estiguin apagades.

Incluido en Securitas DirectIncluido en Movistar Prosegur

Càmeres de seguretat amb imatge d'alta qualitat i connexió a Central d'Alarmes i manteniment

mostra’n menys
 

Càmeres de seguretat amb imatge Full HD per a llars i negocis.

Movistar Prosegur Alarmas només inclou aquests productes en negocis.

Incluido en Securitas DirectOpcional en Movistar Prosegur

Guardián Verisure: protecció personal fora de casa

mostra’n menys
 

Per a tota la família: inclou fins a 6 llicències. Funcionalitat SOS per a emergències i Acompanya’m per a trajectes de risc. Servei subjecte a disponibilitat de cobertura mòbil i GPS.

Movistar Prosegur Alarmas inclou 1 o 2 llicències depenent del tipus de contractació.

Incluido en Securitas DirectOpcional en Movistar Prosegur

Tecnología PreSense™

mostra’n menys
 

Amb sensors d'accés per a totes les portes i finestres (sensibles a vibracions, cops i obertura), càmeres amb anàlisi d'imatge connectades a Central d'Alarmes i sistema d'intel·ligència artificial per identificar abans les situacions de perill.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Detectors d'accés amb triple detecció: vibracions, cops i obertura

mostra’n menys
 

Som l'única empresa que inclou en totes les seves alarmes dispositius amb tecnologia Shocksensor, capaços de detectar l'intrús abans que entri.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Tauler de control mòbil amb parla-escolta en cas d'emergència

mostra’n menys
 

En cas de salt d'alarma, el tauler es pot desancorar de la paret per facilitar la comunicació amb la Central d'Alarmes.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Xarxa exclusiva de comunicació d'alta seguretat

mostra’n menys
 

Única alarma amb xarxa ATN de Securitas Direct antiinhibició i antisabotatge i amb diverses vies segures de transmissió (4G, Wifi / Ethernet)

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

Protecció antiinhibició amb detecció immediata amb xarxa ATN

mostra’n menys
 

La nostra alarma és l'única que detecta i identifica i transmet la inhibició, a través de xarxa ATN, al mateix instant en què es produeix i s'envia una alerta immediata a prova d'inhibidors i sabotatge.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur

ZeroVision®

mostra’n menys
 

Sistema de fum certificat de Grau II integrat a un sistema de seguretat.

Incluido en Securitas DirectNo disponible en Movistar Prosegur
Calcular

L'empresa d'alarmes líder a Espanya i Europa

Més de 30 anys d’experiència i 2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

A més, els nostres clients són els més satisfets del sector: valoren el nostre servei amb un 9 sobre 10, excel·lent.

0

Països

20"

Temps mitjà de resposta*

9

L’alarma amb els clients més satisfets*

+350M€

Inversió en innovació

Opinions dels nostres clients sobre Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què pensen els nostres clients:

A l’altra banda, sempre hi som nosaltres

Comptem amb experts preparats per respondre les 24 hores i els protocols d’actuació basats en més de 30 anys d’experiència i milers de casos d’èxit.

Guardián Verisure

Ens cuidem de tu i dels teus,
també fora de casa

Amb Guardián Verisure al teu mòbil, et protegim a qualsevol lloc. Demana ajuda davant de qualsevol emergència gràcies al botó SOS o sol·licita que t'acompanyem si has de fer un trajecte de risc.

Guardián VerisureGuardián Verisure

Guardián en la montaña
Hi som, passi el que passi

Davant de qualsevol emergència, activem el protocol per enviar ajuda a la teva ubicació exacta, acompanyar-te en tot moment i avisar els teus familiars si cal.

asistencia Guardián Securitas Direct

Icono botón SOS Guardian

Prems el botó SOS de Guardián Verisure

Icono alerta con ubicación

Rebem l’alerta amb la teva ubicació

Icono acompañamiento Verisure

Activem el protocol d’emergència i t’acompanyem

Icono aviso servicios de emergencia

Avisem els serveis d’emergència i els teus familiars

La protecció de casa teva, al teu mòbil

Necessites connectar la teva alarma però no ets a casa? Estàs de vacances i vols veure si tot està bé?

L'app My Verisure et permet controlar fàcilment el teu sistema de seguretat, rebre notificacions en temps real i accedir a les càmeres des de qualsevol lloc.

 

PREM O LLISCA PER NAVEGAR

Ara amb instal·lació inclosa


Et truquem en menys d’un minut
Ara amb instal·lació inclosa

 

Ara amb instal·lació inclosa