Sentinel

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

El teu dia a dia fora de perill

Sentinel de Securitas Direct vetlla per la teva protecció i el teu benestar: està sempre connectada i vigila que no hi hagi cap risc a casa teva o al teu negoci.

Sentinel et protegeix fins i tot si un intrús utilitza un inhibidor de freqüència a les proximitats de casa teva o del teu negoci. A més, et protegeix d'altres perills que poden posar en risc el teu benestar, alertant-te en cas que la temperatura, la humitat o la qualitat de l'aire arribin a nivells de risc.

Sentinel de Securitas Direct et protegeix vigilant en tot moment que no hi hagi cap risc per a tu a casa teva o al teu negoci, com si fos un sentinella.

Tots els avantatges del controlador de clima Sentinel

Inhibicion
Detecció d'inhibició

Sentinel et protegeix també si un intrús utilitza un inhibidor de freqüència a les proximitats de cas teva o del teu negoci, ja que és capaç de detectar-lo i enviar una alerta, utilitzant la xarxa ATN exclusiva de Securitas Direct.

Emergencia
Atenció immediata en cas d’emergència

Incorpora un botó SOS amb què pots contactar amb nosaltres en cas d'emergència. Només prement-lo t'atendrem immediatament i avisarem la policia, l'ambulància o els bombers, en cas necessari.

Riesgos ambientales
Protecció davant de riscos ambientals

Monitora en tot moment els nivells d’humitat, temperatura i qualitat de l’aire, i t'alerta en cas de risc. A més, ho visualitzes tot a la pantalla del dispositiu i al mòbil a través de l'app My Verisure.

Control de temperatura
Control de la temperatura

Mesurament i avís davant d'augments bruscos de temperatura i en superar els llindars de confort.

Supervisión humedad
Supervisió de la humitat

Supervisió dels nivells d'humitat relativa de l'aire a l'entorn. Ajuda a prevenir inundacions o possibles fuites d'aigua a casa teva o al teu negoci.

Calidad del aire
Informació sobre la qualitat de l'aire

Alerta de manera immediata quan la qualitat de l'aire arriba a nivells no recomanables per a la salut.

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Controla la temperatura, la humitat i la qualitat d'aire des de la teva app My Verisure

pantalla movil vacia
 
control alarma

Accés al clima de casa teva o del teu negoci des de l'App My Verisure

Al menú principal de l'app My Verisure podràs accedir als paràmetres de qualitat d'aire, temperatura i humitat de l'estança.

control alarma

Controla el confort i el clima

Consulta en qualsevol moment el detall dels nivells de confort

control alarma

Visualitza l'històric de dades de temperatura

Accedeix a registres passats i fa un seguiment detallat de com han variat els nivells de temperatura, humitat i qualitat de l'aire a casa teva al llarg del temps.

control alarma

Estableix alertes personalitzades de clima

Crea alertes personalitzades per mantenir un ambient saludable en tot moment.

Ex: avisar si la temperatura de la sala d'estar baixa de 19 °C

 
 
 
 
 
 

Detecció de perills i
emergències

L'alarma antiinhibició Sentinel sondeja en tot moment l'entorn cercant qualsevol senyal d'inhibició que pugui ser un perill per a la seguretat de casa teva o del teu negoci. També disposa d'un sistema SOS que podràs accionar en qualsevol moment i davant de qualsevol emergència del dia a dia, i t'atendrem immediatament.

A més a més, Sentinel controla en tot moment els nivells d’humitat, temperatura i qualitat de l’aire per tal d'alertar-te en cas de perill.

Assistència 24 hores

Si tens qualsevol emergència quan siguis dins de casa teva o del teu negoci, t'atendrem amb la màxima prioritat des de la nostra Central Receptora d'Alarmes, la més gran i avançada d'Europa. Els nostres experts es troben a la teva disposició les 24 hores del dia per atendre't en cas d'emergència i podràs comptar amb la nostra assistència en tot moment: gràcies al sistema parla-escolta del tauler de control, podràs mantenir la comunicació amb un dels nostres especialistes fins que tu seguretat estigui garantida.

CALCULA-HO AR *

Intervenció professional

La nostra dilatada experiència de més de 25 anys protegint les llars i els negocis a Espanya ha contribuït a millorar els nostres protocols d'actuació. Comptar amb un expert que t'atendrà i avisarà a bombers, policia o ambulància sempre que ho necessitis, ja sigui un petit foc a casa, un infant que cau o qualsevol altra emergència mèdica que necessiti atenció immediata, pot marcar la diferència… pot ser vital.

Dubtes i preguntes freqüents sobre l'alarma per a Sentinel

Com em protegeix davant d'inhibidors d'alarmes?

PENDIENTE

Com puc saber si tinc un inhibidor de senyal?

PENDIENTE

Quin és el rang de cobertura d'un inhibidor?

PENDIENTE

Què passa si l'alarma està desactivada?

PENDIENTE

Es pot controlar mitjançant My Verisure?

PENDIENTE

On és recomanable instal·lar Sentinel?

PENDIENTE

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA