ZeroVision

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Alarma ZeroVision: no es pot robar allò que no es veu

Forçar panys, inhibir aparells electrònics, bumping… els lladres utilitzen diferents tècniques i eines però hi ha una cosa de la qual no poden prescindir en cap robatori: la vista.

A Securitas Direct treballem per oferir la millor protecció als nostres clients i posar les coses cada cop més difícils als lladres. Ara, gràcies a la nova alarma ZeroVision som capaços d'actuar in situ per evitar el robatori davant d'una intrusió verificada a casa teva o al teu negoci.

Si comprovem que ha entrat un intrús, activem ZeroVision immediatament per generar una situació de visibilitat zero a l'estança protegida, impedint la visió al lladre perquè casa teva o la teva empresa quedi protegida fins que arribi la policia.

Play button

Tots els avantatges de l'alarma ZeroVision

arlo

Visibilitat zero per evitar el robatori


Actuar ràpidament és fonamental per evitar el robatori. L'alarma ZeroVision és capaç de generar una situació de visibilitat zero mitjançant un fum dens que omple l'estança protegida en qüestió de segons.

arlo security pro

La màxima dissuasió dels intrusos


Amb la placa dissuasiva ZeroVision col·locada a la teva façana, advertim els lladres que estàs protegit amb l'alarma ZeroVision que, en cas d'intrusió, generarà una situació de visibilitat zero; d'aquesta manera aconseguim la màxima dissuasió dels lladres.

arlo security pro

Sempre un pas endavant


A Securitas Direct fa 30 anys que protegim el que més importa i innovant per anar sempre un pas per davant dels lladres. Amb l'alarma ZeroVision, anem més enllà i actuem a casa teva o al teu negoci per impedir la visió al lladre i evitar el robatori.

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Així és una activació real de l'alarma ZeroVision

Play button

Expulsió en segons en un negoci

Així d'efectiva és una alarma ZeroVision en un negoci a peu de carrer.

Play button

Activació real en un restaurant

Descobreix com l'alarma ZeroVision instal·lada a les zones clau del teu negoci és essencial per evitar el robatori.

Play button

Expulsió d'intrusos en un xalet

Protegir els accessos i els objectes de valor del teu habitatge és crucial per impedir un robatori.

 
 
 
 
 

 Verificació i activació professional, sense falses alarmes

L’alarma ZeroVision és un sistema capaç de detectar els intrusos i enviar una alerta a la nostra central receptora d’alarmes, on atenem cada avís en un temps mitjà de només 20 segons.

És llavors quan un especialista de la nostra Central verifica l'alerta per comprovar què està passant i engegar el protocol de seguretat més adequat. Si confirma que un lladre ha entrat, avisarà la policia i activarà ZeroVision per crear en segons una situació de visibilitat zero i evitar el robatori.

Protegeix el que més importa amb la nostra tecnologia més avançada

L'alarma ZeroVision està formada per petits dispositius que s'hi instal·len fàcilment, sense cables ni obres, i que incorporen una tecnologia única a Espanya. 

Per evitar el robatori, ZeroVision omple l'habitació protegida d'un fum dens que, en qüestió de segons, bloqueja la visió al lladre i manté casa teva o el teu negoci protegit fins que arribi la policia. 

Especificacions tècniques:

  • Dimensions: 147 mm de llargària i 102 mm de diàmetre
  • Pes: 830 g
  • Activació: en remot des de la Central Receptora d'Alarmes, només en cas d'intrusió verificada
  • Garantia: inclosa per a tota la vida, amb servei tècnic, reparació i substitució de peces
  • Certificació: producte homologat i certificat d'acord amb la normativa de Seguretat Privada

Calcula ahora *

Garantia Securitas Direct: manteniment i recanvis inclosos per a tota la vida

El teu sistema d'alarma ZeroVision ha d'estar sempre a punt per garantir la teva protecció en tot moment. Per això, els manteniments i el servei tècnic de Securitas Direct estan inclosos per a tota la vida.

Homologada i certificada segons la normativa de Seguretat Privada, l'alarma ZeroVision disposa de la nostra tecnologia de seguretat més avançada i, per garantir-ne la màxima eficàcia en tot moment, inclou recanvis, reparacions i el servei tècnic més complet.

Com actuem per impedir la visió a l'intrús?

1
INTENT D'INTRUSIÓ
HD

L'intrús fa saltar l'alarma, que envia una alerta a la nostra Central Receptora d'Alarmes

2
CENTRAL RECEPTORA D'ALARMES
HD

Un expert atén l'alerta i verifica que s'està produint un intent d'intrusió

3
ACTIVACIÓ DE ZEROVISION
HD

Activa ZeroVision immediatament i avisa les forces de seguretat

4
VISIBILITAT NUL·LA
HD

ZeroVision genera una situació de visibilitat zero que impedeix la visió a l'intrús

5
AVÍS A POLICIA
HD

La Policia acudeix al lloc de la intrusió

 

 

Màxim impediment.

Màxima dissuasió.

Instal·lar una alarma ZeroVision per a llar o negoci és tenir un sistema de seguretat per a la detecció d'intrusos connectat les 24 hores a la nostra Central Receptora d'Alarmes, però també significa comptar amb un potent dissuasiu per evitar que la intrusió arribi a produir-se.

Cap lladre vol entrar on sap que no podrà robar, i per això l'alarma ZeroVision amb cartells dissuasius, col·locats a l'exterior de casa teva o el teu negoci, t'ofereix la màxima dissuasió dels intrusos.

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Opinions dels nostres clients sobre Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què pensen els nostres clients:

Dubtes i preguntes freqüents sobre l'alarma ZeroVision

ZeroVision és un sistema de seguretat exclusiu de Securitas Direct que ens permet impedir la visió en segons per expulsar els intrusos i evitar robatoris i ocupacions, tant en llars com en negocis. Per això, expulsa un fum dens que omple l'estança en qüestió de segons, la qual cosa impedeix que lladres o ocupes puguin actuar.

A diferència d'altres dispositius de boira o fum antirobatori, ZeroVision no salta de manera automàtica: són els nostres experts en seguretat els qui l'activen després de comprovar que una llar o negoci protegit ha patit una intrusió. Així ens assegurem que el dispositiu es fa servir únicament quan cal, sense falses alarmes o activacions accidentals.

ZeroVision és perfecte per protegir tota mena de llars i negocis davant de robatoris i ocupacions. S'ha d'instal·lar en espais tancats, i en un punt de l'estança preferiblement clar, procurant que el dispositiu estigui orientat cap a les zones o objectes de valor que interessi protegir especialment. Per això, abans de la instal·lació, els nostres experts en seguretat elaboren un estudi de cada llar o negoci, adaptant la ubicació de ZeroVision i dels altres dispositius de l'alarma a les seves necessitats per garantir la màxima protecció.

Sí, ZeroVision inclou un mòdul que cal reposar després d'una activació perquè el dispositiu pugui generar fum de nou si cal. Un dels nostres experts en seguretat s'encarregarà de reposar aquest element sense que això et suposi cap cost. Així ens assegurem que la teva llar o el teu negoci està protegit en tot moment davant de robatoris i ocupacions.

Com a experts en seguretat, sabem que davant d'un intent de robatori o ocupació és fonamental actuar immediatament. Per això, quan rebem una alerta d'intrusió responem en menys de 20 segons i, en confirmar que algú ha entrat gràcies a les imatges i els senyals de l'alarma, activem ZeroVision, que omple l'espai de fum en qüestió de segons per impedir la visió i obligar els intrusos a sortir.

ZeroVision utilitza un fum sec, dens i innocu que no és tòxic per a la salut de les persones o els animals i que no deixa residus o humitat a les superfícies, a diferència dels dispositius de boira antirobatori. ZeroVision disposa, a més, d'un certificat de qualitat i no toxicitat emès per un laboratori independent i està homologat com a dispositiu de seguretat de grau 2, segons la normativa de Seguretat Privada, per la qual cosa ofereix totes les garanties per protegir llars i negocis.