Tauler de control

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Una entrada més protegida

El tauler de control és el dispositiu que et permet connectar i desconnectar la teva alarma fàcilment en entrar i sortir del teu habitatge o negoci. Ubicat al costat de la porta d'entrada, també reforça la seguretat del punt d'accés principal gràcies a la seva sirena, que dissuadeix els intrusos, i el seu sistema de parla-escolta, amb què la nostra Central Receptora d'Alarmes pot escoltar el que passa en cas que salti l'alarma.

A més, el tauler de control incorpora un botó SOS que pots prémer davant de qualsevol emergència per sol·licitar ajuda immediata. T'atendrem en segons, avisarem els serveis d'emergència si cal i t'acompanyarem en tot moment fins que arribin.

I si necessites demanar ajuda discretament (perquè algú t'està obligant a desconnectar la teva alarma, per exemple), pots introduir un codi de coacció amb què activem un protocol silenciós de seguretat per protegir-te.

Play button
 

Controla la teva alarma com tu vulguis 

El tauler de control permet connectar i desconnectar l'alarma en entrar i sortir amb total comoditat. Emet notificacions per veu perquè sempre sàpigues en quin estat està, i tu tries com controlar-la: amb el comandament a distància, les claus intel·ligents o el codi personal, gràcies al teclat incorporat.

  • Comandament a distància: consulta quin és l'estat de l'alarma i modifica-ho fàcilment només prement un botó. A més, inclou un botó SOS perquè demanis ajuda davant de qualsevol emergència.

  • Clau intel·ligent: hi ha una clau per a cada membre de la família. Només apropant-la al tauler de control, l'alarma identifica l'usuari autoritzat i et permet connectar-la o desconnectar-la fàcilment.

  • Codi personal: introdueix un codi numèric per identificar-te utilitzant el teclat incorporat.

Calcula-ho ara *

Demana ajuda davant de qualsevol emergència

El tauler de control incorpora un botó SOS que pots prémer davant de qualsevol emergència: t'atendrem en segons, acompanyant-te en tot moment i avisarem per tu els serveis d'emergència.
I si necessites demanar ajuda discretament (perquè algú t'està obligant a desconnectar la teva alarma, per exemple), pots introduir un codi de coacció amb què activem un protocol silenciós de seguretat per protegir-te.

Tauler de control mòbil

A més, pots afegir al teu sistema d'alarma un segon tauler de control que, en lloc d'estar ancorat, és mòbil, de manera que el pots col·locar on ho necessitis —a la teva habitació, al bany, la cuina...— i emportar-te'l si et mous per tenir-lo sempre a mà. Així, tindràs a prop en tot moment un dispositiu de control de l'alarma amb botó SOS i parla-escolta per poder demanar ajuda i rebre'n sempre que ho necessitis.

Principals beneficis del
tauler de control

El tauler de control és el dispositiu que et permet connectar i desconnectar l'alarma fàcilment en entrar o sortir, però també és un element de seguretat amb sirena, parla-escolta i botó SOS incorporats.

Sistema parla-
escolta


Facilita la comunicació entre la Central Receptora d'Alarmes i tu, i permet verificar què passa.

Botó SOS per a emergències


Incorpora un botó SOS i, en cas d'emergència, te'l pots emportar.

Control de
l’alarma


Consulta si la teva alarma està connectada o no i modifica'n l'estat fàcilment.

Sirena dissuasiva


La sirena d'alta potència s'activa automàticament per espantar els intrusos si es detecta una possible intrusió.

Característiques del tauler de control

  • Alçària: 171,96 mm
  • Amplada: 84,95 mm
  • Gruix:: 35,5 mm
  • Pes: 450g (sense bateries)
  • Alimentació: 6 piles alcalines AA
  • Connectivitat: Radiofreqüència amb RFID (sistema d'identificació)

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Dubtes i preguntes freqüents sobre el tauler de control

El tauler de control ha d'estar ubicat en un lloc accessible i visible, com l'entrada principal de casa teva o en un lloc estratègic a l'oficina. D'aquesta manera, et podràs assegurar en tot moment que el sistema d'alarma està activat i accedir-hi de manera ràpida i fàcil en cas d'emergència. En el cas del tauler de control Mòbil, podràs endur-te'l amb tu i tenir-lo a prop per tenir contacte directe amb la nostra Central Receptora d'Alarmes si cal.

El tauler de control és una de les parts més visibles i destacades de l'alarma, ja que exerceix la funció de lector de claus, parla i escolta amb la Central Receptora d'Alarmes, botó SOS i sirena. És el dispositiu de referència de l'alarma, ja que et permet interactuar amb nosaltres i activar o desactivar els diferents modes de connexió (total o parcial) de la teva alarma.

El tauler de control permet connectar i desconnectar fàcilment l'alarma en entrar i sortir. Pots triar com controlar-la: amb el comandament a distància, les claus intel·ligents o amb un codi personal, gràcies al teclat incorporat, que apareix en passar la mà per davant del tauler. Notificacions per veu perquè sempre sàpigues en quin estat està la teva alarma.

Pots triar com controlar-la: amb les claus intel·ligents o amb un codi personal, gràcies al teclat incorporat. A més, pots utilitzar altres dispositius per activar o desactivar la teva alarma com ara el comandament a distància o l'aplicació My Verisure.

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Opinions dels nostres clients sobre Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què pensen els nostres clients: