Detector d'incendis

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

En cas de foc, cada segon compta

Quan es produeix un incendi, no hi ha temps per perdre: és fonamental detectar-lo com més aviat millor i actuar immediatament. Per això, el detector d'incendis de Securitas Direct —que està actiu les 24 hores— alerta fins i tot abans que comenci el foc: quan comença a haver-hi fum a l'ambient.

Gràcies a la doble sirena d'alta potència de l'alarma (al detector d'incendis i al tauler de control), avisem immediatament les persones que hi hagi a la llar o al negoci perquè puguin posar-se fora de perill, especialment si estan dormint.

Mentrestant, actuem des de la nostra Central d'Alarmes, on els nostres experts comproven que hi ha un incendi amb les imatges de l'alarma, s'encarreguen d'avisar els serveis d'emergència 112 per enviar els bombers o l'ambulància, i mantenen el client informat en tot moment.

Play button

Identifiquem els primers indicis de foc i actuem immediatament

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Sistema d'alarma  
amb detector d'incendis

Quan el detector d'incendis activa l'alerta per un possible foc, diversos dispositius del sistema d'alarma tenen un paper fonamental perquè puguem comprovar què passa i avisar emergències si cal.

Detector de humos

Característiques principals del detector d'incendis

  • Tipus de sensor: fotoelèctric 
  • Sirena d'alta potència incorporada: 85 dB a 3 metres 
  • Indicador LED: sí, per a notificacions d'estat i detecció
  • Alimentació: 2 piles de liti 
  • Dimensions: 120 x 45 mm

Tecnologia avançada per a la detecció de fums

El nostre detector de fum òptic està sempre actiu, encara que el sistema d'alarma estigui desconnectat. Així, podem respondre les 24 hores des de la nostra Central d'Alarmes davant d'un possible incendi, per la qual cosa és un dispositiu perfecte per protegir llars i negocis davant del foc.

cámara de vigilacia Arlo de pié
HD

Sempre actiu

hogar nocturno

Detecció i alerta immediata

130 grados

Sirena d'alta potència

móvil

Resposta Central d'Alarmes 24/7

lock

Avís a emergències 112

habla_escucha

Garantia i manteniment 100% inclòs

almacenamiento

Dispositiu sense fil

Opinions dels nostres clients sobre el detector de fums

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’2.000.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què en pensen els nostres clients:

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Preguntes freqüents sobre el detector d'incendis

El detector de fums funciona pel principi de “dispersió de llum”: el fum produït per un incendi incipient arriba al detector, col·locat al sostre, i provoca que la llum emesa es dispersi i es reflecteixi fins al fotosensor, la qual cosa genera que s'activi l'alarma i, en aquell moment, s'enviï una alerta a la nostra Central d'Alarmes perquè s'actuï immediatament, fins i tot abans que hi hagi foc. A més, disposa d'una sirena d'alta potència per avisar les persones que es trobin dins de la llar o del negoci i puguin posar-se fora de perill.

El benefici principal és que, passi el que passi, hi ha un equip d'experts preparats les 24 hores per protegir-te davant d'un possible incendi. Tant si hi ha algú a casa o negoci com si és buit, responem immediatament des de la nostra Central d'Alarmes: comprovem si hi ha un incendi (gràcies a les imatges de l'alarma) i ens encarreguem d'avisar els bombers, a més de vetllar per la teva protecció i mantenir-te'n informat en tot moment.

El detector de fum s'instal·la al sostre, preferiblement al centre d'estances clares, com ara zones de trànsit (passadissos o distribuïdors). A les llars, és recomanable instal·lar-lo a prop dels dormitoris; així, si es detecta un possible incendi a la nit i hi ha persones dormint, les alertarem immediatament perquè es posin fora de perill com més aviat millor. No obstant això, durant l'estudi de seguretat, el nostre expert identificarà el lloc perfecte per col·locar-hi el teu dispositiu, tenint en compte les teves necessitats i les característiques de la teva llar o negoci.

Un detector de fums pot protegir estances de diferents mides. A l'hora d'instal·lar-lo, els nostres experts tenen en compte diversos factors, com l'altura del sostre, si hi ha diferents alçàries dins de l'estança, si hi ha bigues exposades al sostre o divisions que obstrueixin el pas del fum cap als detectors. Per això, elaborem un estudi de seguretat de casa teva o del teu negoci, per identificar el lloc idoni per col·locar-hi tots els dispositius de la teva alarma.

Sí. Cal prémer el botó central del dispositiu per silenciar el detector d'incendis; per silenciar la sirena del tauler de control, cal fer els mateixos passos que quan es desconnecta l'alarma. Si després de 10 minuts es continua detectant fum a l'ambient, la sirena del dispositiu començarà a sonar de nou.


Contracta ara la alarma amb tecnologia PreSense™

Ahora con instal.lació inclosa

CALCULA-HO ARA

Dedector de incendios