Coneix el preu de la teva alarma

La vostra alarma amb tecnologia PreSense™

instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem GRATIS

o truca’ns al 900 555 111

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Calcula el preu de la teva alarma llar o negoci

Sabem que aconseguir la millor protecció per a casa teva o negoci és prioritari. Per això, t'oferim la possibilitat de calcular en línia, de manera fàcil i ràpida, el preu de la teva alarma de seguretat per a la teva llar, i a més, et regalem un estudi de seguretat personalitzat sense compromís perquè coneguis al detall com pots aconseguir la màxima protecció per a la teva llar i la teva família.

Gràcies a la nostra calculadora en línia i a un estudi de seguretat personalitzat, sabràs quines són les necessitats específiques del teu habitatge, que determinen quin sistema d'alarma s'hi adapta i el preu de la teva alarma per a casa o negoci.

Preu d'instal·lació d'alarma a casa

El preu de la instal·lació d'alarma de Securitas Direct està inclòs en contractar el teu sistema de seguretat amb nosaltres, per això tant la instal·lació com la configuració estan incloses en el preu. Si encara no tens cap sistema de seguretat, demana un estudi de seguretat i els nostres experts vindran a casa teva sense compromís. Ara no tens més excuses per no posar una alarma a casa teva!