Serveis Securitas Direct

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Serveis de les alarmes de Securitas Direct

Securitas Direct és l'empresa d'alarmes líder a Europa; només a Espanya hi ha més de 3.000.000 de persones que confien la seguretat de casa i empreses a les nostres alarmes. Perquè totes elles se sentin segures i protegides en tot moment, Securitas Direct posa a la seva disposició els serveis de seguretat més complets:

central receptora 24h

Connexió 24 h amb Central Receptora

La Central Receptora d'Alarmes de Securitas Direct, la més gran i avançada d'Europa, està en funcionament les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. Hi atenem cada salt d'alarma en un temps de resposta mitjà de només 20 segons*.

Un cop verificada la situació de perill (robatori, intrusió, incendi, etc.), avisem les forces de seguretat, els bombers o una ambulància.

Més informació

Alarma con aviso a policía

Avís a policia sense falses alarmes

Per evitar alarmes falses, la legislació vigent estableix diversos sistemes de verificació de salts d'alarma; és obligatori utilitzar un o diversos d'aquests sistemes per poder generar un avís a policia.

A Securitas Direct estem preparats per comprovar cada alarma de manera ràpida i eficaç i avisar a la policia quan confirmem una intrusió a casa teva o al teu negoci.

Més informació

appverisure-servicios

Control via internet amb l'app My Verisure

Amb l'alarma Securitas Direct, pots controlar el teu equip de seguretat siguis on siguis. Gràcies a l'aplicació My Verisure per a tauleta i mòbil, pots activar o desactivar la teva alarma, revisar quins usuaris han entrat o sortit de l'immoble, fer fotopeticions…

Tens la gestió de la teva alarma des de qualsevol lloc del món a l'abast de la mà.

Més informació

 

 
Guardián Verisure

Guardián Verisure: protecció de persones fora de casa

Amb Guardián Verisure podràs demanar ajuda des del teu mòbil siguis on siguis. Si tens una emergència, prem el botó SOS de Guardián Verisure i t'atendrem immediatament. I si has de fer una ruta poc segura, activa Acompanya'm de Guardián Verisure i et protegim fins que arribis al teu destí.

Amb Guardián Verisure, l'equip humà de Securitas Direct és al teu costat en un clic.

Més informació

 

 
homedoctor miniatura servicios

Homedoctor Securitas Direct: nou servei de telemedicina

Amb Homedoctor de Securitas Direct tindràs la consulta del metge d'atenció primària sense moure't de casa: diagnòstics precisos, seguiment mèdic professional, consulta el teu historial sempre que vulguis i accedeix fàcilment a les teves receptes des del mòbil i valida-les a qualsevol farmàcia.

 

impide la vision del ladron

ZeroVision: intervenció immediata en cas de robatori

L'alarma ZeroVision de Securitas Direct va un pas més enllà en la protecció de la teva llar o el teu negoci: ens permet intervenir en cas d'intent de robatori de manera immediata, generant una situació de zero visibilitat perquè el lladre no s'hi vegi i així evitar el robatori. A més, l'alarma ZeroVision manté casa teva o el teu negoci protegits fins que arribi la policia.

Més informació

Vigilante

Vigilant Securitas: el Servei Acuda sense límit d'intervencions i cobertura nacional.

En cas d'intent de robatori confirmat, et garantim la nostra màxima protecció i, a més d'avisar la Policia, els nostres protocols inclouen l'opció d'enviar un vigilant Securitas a la casa o al negoci afectats. Un cop allà, el vigilant pot acompanyar la Policia durant la inspecció i romandre-hi fins que s'hagi restablert la seguretat i el sistema d'alarma funcioni perfectament.

Contracta l'única alarma que, a més d'avisar la Policia, t'ofereix la possibilitat de comptar amb el Servei Acuda Vigilante Securitas 100% inclòs i sense límit d'intervencions.

Més informació

Garantía Securitas Direct

Garantia i manteniment per a tota la vida

Si instal·les una alarma Securitas Direct, tindràs el manteniment 100% inclòs en la teva quota mensual. Securitas Direct es fa càrrec de totes les substitucions i reparacions que requereixi el teu equip, a més d'oferir-te assistència i mà d'obra quan ho necessitis, sempre que el contracte continuï vigent.

També rebràs gratis les darreres actualitzacions de programari perquè la teva alarma estigui sempre al dia.

Més informació

Doble vía de transmisión alarma

Doble via de transmissió contra sabotatges

Securitas Direct et protegeix contra els mètodes de robatori més avançats: les nostres alarmes són les úniques que continuen transmetent senyals mitjançant la seva xarxa ATN en cas de robatori amb inhibidor i tall de línia.

A més d'incloure la nostra tecnologia exclusiva de detecció d'inhibidors, l'alarma de Securitas Direct utilitza una doble via de transmissió de senyals d'alarma impossible d'inhibir, descobreix com funciona!

Més informació

alarma sentinel

Alarma anti-inhibició Sentinel

L'alarma antiinhibició Sentinel t'ofereix la nostra protecció més avançada a casa teva o al teu negoci. Sentinel està sempre connectada vigilant en tot moment que no hi ha cap risc a casa o negoci com la inhibició de la teva alarma, un avís SOS o un canvi brusc de la temperatura, humitat i qualitat de l'aire.

Més informació

seguridad-perimetral_circulo

Seguretat perimetral

Gràcies a l'alarma de Securitas Direct, et sentiràs segur també quan ets dins de casa.

Protegeix el perímetre i els punts d'accés de casa teva o del teu negoci i detecta els lladres fins i tot abans que entrin.

Més informació

Alarma con control de accesos

Control d'accessos

Assigna una clau intel·ligent a cada usuari i gestiona còmodament el control d'accessos de casa teva.

Més informació

Alarma contra incendios

Alarma contra incendis

L'alarma de Securitas Direct és el nostre sistema més avançat per detectar intrusions a casa o negoci, però, a més, pot ajudar-te a evitar desastres. Instal·la el nostre detector de fums i l'alarma s'activarà si hi ha foc —encara que sigui un incendi petit— a casa teva o al teu negoci.

La Central Receptora d'Alarmes s'encarregarà de gestionar l'emergència i d'avisar els bombers

Més informació