Alarma per a zones exteriors

La teva alarma amb tecnologia PreSense™

Ara amb instal·lació inclosa

si ho prefereixes et truquem gratis

o truca’ns al 900 903 703

o contacta amb nosaltres fent clic aquí:

Sello mejor alarma

Securitas Direct ha estat escollida la millor alarma els consumidors

Gràcies a la confiança dels nostres clients, hem rebut per segon any consecutiu el premi Elecció del Consumidor 2024 com a millor companyia de serveis de seguretat.

Identifiquem els primers indicis d'intrusió i actuem immediatament

Als habitatges que tenen jardí, pati o terrassa, la protecció comença precisament en aquestes zones exteriors: és fonamental detectar l'intrús abans que entri i respondre-hi immediatament. Per això, protegim casa teva per dins i per fora.

hogar

Tots els accessos al teu habitatge, protegits

El nostre sistema d'alarma crea un escut de protecció a tots els punts d'accés vulnerables de casa teva. Els sensors i les càmeres avançades dissuadeixen els intrusos i ens permeten actuar abans que accedeixin a l'interior, quan són en una zona exterior protegida o intenten forçar una porta o finestra.

Amb tot el control a la mà

Per a la teva tranquil·litat, pots accedir a les càmeres des del mòbil sempre que vulguis i comprovar que tot està bé a casa i a les zones exteriors.La teva alarma amb

La teva alarma amb

INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Protecció total per a casa teva

arlo

Detecció immediata


Protegim les zones exteriors i els punts d'accés per detectar l'intrús abans que entri i actuar immediatament.

arlo security pro

Dissuadim l'intrús


Tenir sensors i càmeres a l'exterior espanta els intrusos i ens permet detectar qualsevol moviment no autoritzat.

arlo security pro

Avís a Policia


Responem al cap de menys de 20 segons, amb avís a Policia o enviament de vigilant, si és necessari.

Tecnologia exclusiva per protegir casa teva amb zones exteriors

Analitzem casa teva i adaptem a les seves característiques la nostra alarma —premi Producte de l'Any 2024— per garantir-ne la màxima protecció. Així, dissenyem un sistema de seguretat a mida, amb protecció al jardí, pati o terrassa i a tots els punts d'accés vulnerables.

Placa dissuasiva

La primera barrera davant de robatoris i ocupacions

Les plaques de Securitas Direct tenen un potent efecte dissuasiu que repel·leix lladres i diferencia els habitatges protegits dels que no ho estan. Per això, analitzem casa teva per col·locar-les on siguin més visibles des de l'exterior de casa teva.

Mostra'n més

Unitat central

El cervell d'una alarma intel·ligent

La unitat central rep i analitza tots els senyals de l'alarma en temps real, i està connectada les 24 hores amb la nostra Central Receptora d'Alarmes. S'instal·la en un lloc ocult i de difícil accés per mantenir-la fora de perill de sabotatges.

Mostra'n méss

Tauler de control

Tot el control, amb sirena i parla-escolta

Instal·lat al costat de la porta d'entrada, et permet connectar i desconnectar l'alarma fàcilment en entrar i sortir. A més, disposa de sirena dissuasiva —que s'activa automàticament perquè l'intrús sàpiga que ha estat detectat— i amb botó SOS i parla-escolta, que ens permet comunicar-nos amb tu i ajudar-te si tens qualsevol emergència.

Mostra'n més

Fotodetector

Detecció i verificació, amb imatges d'alta qualitat

Detecten moviment, capten imatges en alta resolució i les envien immediatament a la nostra Central Receptora d'Alarmes perquè comprovem què passa. A més, pots accedir a les imatges quan vulguis des del mòbil.

Mostra'n més

Alarma antiinhibició Sentinel

Protecció davant dels robatoris més avançats

El nostre sistema de seguretat detecta qualsevol intent de sabotatge o inhibició de l'alarma i envia una alerta a la nostra CRA utilitzant la Xarxa ATN, immune a inhibidors i exclusiva de Securitas Direct.

Mostra'n més

Detector d’accés Shocksensor

Detectem l'intrús abans que entri

Protegim tots els punts d'accés vulnerables per detectar l'intrús abans que entri, quan intenta forçar una porta o finestra protegida, i actuar immediatament.

Mostra'n més

Càmeres de seguretat Arlo Security

El que passa al teu jardí, sempre sota control

Detecten moviment i, gràcies a l'anàlisi intel·ligent d'imatge, distingeixen si es tracta de persones, animals o vehicles. Et permeten estar al corrent del que passa a casa teva, amb accés al vídeo en directe des del teu mòbil i notificacions en temps real. A més, disposen de sirena i un potent focus de llum per dissuadir els intrusos i ens permeten comprovar què passa en cas de salt d'alarma.

Mostra'n més

Detector perimetral

Protecció per a les zones exteriors

El detector perimetral ens permet protegir les zones exteriors, com ara jardins, porxos o terrasses. Detecta moviment i, gràcies a la seva càmera en color amb flaix, capta imatges del que passa perquè puguem comprovar-ho en segons, fins i tot amb poca llum o en condicions ambientals extremes, i activar el protocol de seguretat.

Mostra'n més

App My Verisure

Controla la teva alarma en remot

Amb l'app My Verisure pots connectar i desconnectar la teva alarma des de qualsevol lloc, rebre notificacions per estar al corrent del que passa, i accedir a les càmeres per comprovar com està casa teva sempre que vulguis.

Mostra'n més

Zerovision

Ningú vol entrar on sap que no es podrà quedar

ZeroVision és el dispositiu exclusiu de Securitas Direct que expulsa un fum dens i impedeix la visió en qüestió de segons. En confirmar una intrusió, els nostres experts de la Central Receptora d'Alarmes l'activen per expulsar l'intrús i evitar el robatori o l'ocupació; mentrestant, la Policia està en camí.

Mostra'n més
 
 
 
 

L'empresa d'alarmes líder a Espanya i Europa

Més de 30 anys d’experiència i 1.900.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

A més, els nostres clients són els més satisfets del sector: valoren el nostre servei amb un 9,1 sobre 10, excel·lent.

Preparats per actuar immediatament, passi el que passi

El control de casa teva, a la mà

Amb l'app My Verisure, pots controlar fàcilment la teva alarma i el que passa a casa teva, tant dins com fora. Des del teu mòbil, siguis on siguis.

pantalla movil vacia
 
control alarma
logo_check

Connecta i desconnecta la teva alarma

No has connectat l'alarma en marxar? No t'amoïnis: pots comprovar si el sistema està connectat o no i modificar-ne l'estat només prement un botó.

control alarma
logo_check

Comprova com està casa teva quan vulguis

Si el teu habitatge passa molt de temps buit, amb l'alarma pots accedir a les imatges sempre que vulguis per veure que tot està bé, tant dins de casa com al teu jardí, pati o terrassa.

conecta hogar
hogar

I si passa alguna cosa, t'avisem perquè n'estiguis al corrent

A través de l'app pots rebre notificacions en temps real: t'avisarem de qui entra o surt, si se'n va el corrent a casa teva o si detectem algun moviment.

 
 
 
 
 

Et truquem en menys d’un minut

Ahora con INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Opinions dels nostres clients sobre Securitas Direct

Més de 30 anys d’experiència i una cartera d’1.900.000 clients a Espanya avalen el lideratge de Securitas Direct.

Descobreix què pensen els nostres clients:

Dubtes i preguntes freqüents sobre càmeres de videovigilància exterior

Quina part de la casa protegeix l'alarma per a xalets o adossats?

La nostra alarma amb tecnologia PreSenseTM per a xalets o adossats protegeix l'habitatge per dins i per fora. A les zones exteriors, instal·lem detectors i càmeres que alerten en detectar qualsevol moviment no autoritzat. A més, protegim amb sensors d'accés totes les portes i finestres vulnerables. Així, som capaços de detectar els intrusos abans que entrin, quan accedeixen al jardí, pati o terrassa o si colpegen o manipulen un punt d'accés per intentar obrir-lo. Dins de l'habitatge, instal·lem diferents detectors de moviment que cobreixen les zones interiors i ens permeten verificar què passa en cas que salti l'alarma.

Com protegeix les zones exteriors l'alarma per a xalets o adossats?

L'alarma per a xalets o adossats disposa de sensors i càmeres avançades de videovigilància exterior que, a més de dissuadir els intrusos, ens permeten actuar abans que algú accedeixi a l'interior de l'habitatge. En cas de detectar moviment, rebem l'alerta a la nostra Central Receptora d'Alarmes i responem al cap de pocs segons per comprovar què passa i activar el protocol de seguretat.

Puc veure què passa quan no estic amb l'alarma per a xalets o adossats?

Sí. Des de l'app My Verisure pots accedir a les imatges en directe captades pels detectors i les càmeres de la teva alarma, tant en zones interiors com exteriors. Així pots comprovar que tot està bé al teu habitatge en tot moment.

Com em protegeix l'alarma per a xalets o adossats si algú es cola al meu jardí?

La nostra alarma amb tecnologia PreSenseTM s'anticipa a les situacions de perill i ens permet detectar els intrusos abans que accedeixin a l'habitatge. Els detectors i les càmeres d'exterior, a més de dissuadir els possibles intrusos, s'encarreguen d'alertar si detecten moviment al jardí, porxo o terrassa. Si algú intenta forçar una porta o finestra protegida per accedir a l'interior, ho sabrem immediatament gràcies als sensors d'accés. Passi el que passi, responem al cap de pocs segons per comprovar què passa i avisar la policia si cal.

Protecció per a tota mena d'habitatges

Sabem que cada llar és diferent i les seves necessitats de protecció també. Per això, a Securitas Direct hem creat una alarma amb tecnologia PreSense™ que s'adapta a cada família. L'alarma de Securitas Direct, escollida producte de l'any*

segmento casa
SI TENS UNA SEGONA RESIDÈNCIA

Protegeix-la de robatoris i ocupacions.

Ver más

segmento niños
SI TENS UN PIS

Protegeix-ne la porta principal i detecta abans l'intrús

Ver más