Vigilants Securitas Direct

Calcula online*
si ho prefereixes et truquem gratis
o truca´ns al
Vigilantes Securitas

Intervenció en temps real

Avaluar els possibles danys, mantenir-te informat en tot moment i garantir que es restableix la seguretat a la teva propietat són els objectius dels vigilants de Securitas, una opció de servei que pot incloure el nostre protocol de verificació i que t'ofereix la possibilitat d'acompanyament a la policia durant tot el procediment en cas d'intrusió verificada.

Verificació d'alarma i notificació immediata a la policia

Cada alarma està connectada a la Central Receptora d'Alarmes més gran i avançada d'Europa; allà, operadors especialitzats s'encarreguen de verificar cada salt d'alarma en un temps rècord (29 segons de mitjana) per posar en marxa la millor solució de seguretat.

Si has patit un intent d'atracament a casa teva o al teu negoci, la nostra Central Receptora llança immediatament l'avís a Policia i col·labora amb els agents durant tot el procés d'intervenció. Gràcies a la Central Receptora d'Alarmes, estaràs informat en tot moment del que passa a la teva propietat, encara que no hi siguis.

vigilante Securitas Direct

Vigilants Securitas, doble garantia de seguretat

A més d'avisar la policia, la Central d'Alarmes de Securitas Direct inclou l'opció d'enviar al teu habitatge o negoci a un vigilant de Securitas, que comprovarà l'estat de la teva propietat i acompanyarà la Policia durant el registre. El vigilant Securitas s'encarregarà, a més, d'informar-te dels danys produïts, d'enviar-te un informe exhaustiu sobre la incidència i de garantir que tots els elements de seguretat de casa teva o del teu negoci han estat restituïts abans de marxar.

Securitas, el suport d'una empresa líder

Present a més de 50 països, Securitas és l'empresa multinacional de referència al seu sector. Integritat, eficàcia i servei són els valors de Securitas, que a Espanya té més de 100 gerències i 17.000 empleats. Gran part d'ells componen la flota de vigilants de Securitas, l'experiència i l'especialització dels quals són una garantia de seguretat a tot el món.

Habitatges, oficines, naus, centres comercials o aeroports són alguns dels llocs que els vigilants Securitas protegeixen diàriament, la qual cosa consolida aquesta empresa com a líder en seguretat privada. El seu èxit és degut, sobretot, al treball excel·lent de l'equip humà que forma Securitas, amb gairebé 320.000 professionals repartits pels cinc continents.

La seva filosofia de treball es basa a optimitzar recursos i qualitat per oferir a cada client una solució de seguretat adaptada a les seves necessitats. Els clients de Securitas Direct tenen, en definitiva, la garantia que, en cas que siguin víctimes d'una intrusió, podran disposar de l'opció del servei d'avís a Policia o de vigilant Securitas.

Vigilante