Central Receptora de Alarmas de Securitas Direct

Calcula online*
o si lo prefieres te llamamos GRATIS
o llama al teléfono GRATUITO
Atención 24h

Què és una Central Receptora d'Alarmes o CRA?

Una Central Receptora d'Alarmes (CRA) és un lloc degudament condicionat i protegit on es reben i s'atenen els diferents senyals emesos per l'alarma connectada. La Central Receptora de Securitas Direct, ubicada a la seu central de la companyia, opera a Espanya des del 1993 i és considerada la central d'alarmes més gran d'Europa pel que fa a dimensions, tecnologia aplicada, volum de connexions i nombre de professionals.

La central d’alarmes més gran i avançada d’Europa

Dels més de 4.500 professionals que formen Securitas Direct a Espanya, uns 400 estan especialitzats en la recepció i la gestió de senyals d'alarma. La seva funció principal és verificar ràpidament i eficaçment cada senyal rebut i activar els protocols de seguretat corresponents en cada cas. La nostra central d'alarmes, que atén centenars d'avisos cada dia, està activa les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, i ofereix un temps de resposta mínim: només 29 segons.

Experta seguridad Securitas Direct

Com funciona la Central Receptora d'Alarmes de Securitas Direct?

Securitas Direct disposa de la tecnologia de transmissió d'alarmes més avançada del món. Per enviar els senyals a la CRA, la nostra alarma disposa d'una doble via de transmissió: la xarxa GSM (de telefonia mòbil) i, a més, la Xarxa ATN (Alarm Transmission Network), un sistema exclusiu de Securitas Direct que és impossible d'inhibir i que disposa de més de 1.500 antenes desplegades per tot Espanya.

 

Quina mena d'incidències activen l'alerta a la CRA?

Els diferents senyals (avisos SOS, alarma d'intrusió, urgències mèdiques, etc.) són verificats per un gestor especialitzat de la Central Receptora utilitzant diferents sistemes, com ara trucades al client o als seus contactes de confiança, escolta activa a través del tauler de control de l'alarma i la visualització de les imatges capturades per l'equip de seguretat.

 

Com és la comunicació amb la Central Receptora de Securitas?

Un cop analitzada la situació, el gestor CRA genera un avís a la policía o als serveis d'emergència, segons el cas. A més, en cas d'intrusió confirmada, s'envia a l'immoble un vigilant Securitas, sense cap cost addicional per als nostres clients.

Tot i això, la tasca dels gestors de la central d'alarmes de Securitas Direct no consisteix únicament en el monitoratge i la verificació d'alarmes. Cada gestor està preparat per analitzar la situació, prendre decisions i fer un seguiment exhaustiu de la incidència: contactar amb el client implicat per comprovar-ne l'estat i acompanyar-lo fins que el problema es resolgui i s'hagi restablert la seguretat.

A més de prestar un servei ràpid i eficaç a tots els nostres clients, la CRA de Securitas Direct està en evolució i creixement constants gràcies als seus departaments d'innovació, control de qualitat, anàlisi i formació, que milloren i optimitzen diàriament el servei que la Central Receptora presta als clients.

Protegeix el que més t'importa amb l'alarma de Securitas Direct, la companyia líder del sector amb més de 900.000 clients a Espanya, i comptaràs amb la nostra tecnologia més avançada de seguretat i el suport de la Central Receptora d'Alarmes més gran i avançada d'Europa.