Avís a Policia 24 hores

Calcula-ho ara*
o si ho prefereixes et truquem gratis
o truca’ns al
Aviso a policía

Alarma per a casa connectada a la policia

Perquè la família, la llar i el negoci estiguin realment protegits, és fonamental disposar d'un sistema de seguretat que, a més de detectar les amenaces, permeti verificar l'alerta i generar un avís a policia.

Securitas Direct és la companyia líder d'alarmes d'Europa perquè, a més de comptar amb un equip de 4.500 especialistes en seguretat i 20 anys d'experiència, ofereix als clients els productes i serveis més complets, amb totes les garanties. Per això, si comprovem que hi ha hagut una intrusió a casa teva o al teu negoci, no només avisem la Policia, sinó que enviem també un vigilant Securitas que s'encarregarà de restaurar la seguretat.

Tal com estableix la legislació vigent (Ordre INT/316/2011 publicada al BOE del 18 de febrer de 2011), Securitas Direct és una empresa de seguretat autoritzada per a la instal·lació i el manteniment de sistemes d´alarma.

Tots els nostres equips es comuniquen amb la Central Receptora d´Alarmes de Securitas Direct —la més gran i avançada d'Europa—, on estem preparats les 24 hores per atendre cada salt d'alarma en un temps mitjà de només 29 segons.

Tot seguit, verifiquem l'alerta mitjançant un o diversos dels procediments que, segons dicta el reglament, cal utilitzar per poder avisar la Policia:

  • Verificació mitjançant imatge:: l'alarma Securitas Direct incorpora detectors de moviment amb captura d'imatges. Quan es produeix una intrusió, aquests dispositius localitzen el moviment no autoritzat, activen l'alarma i disparen una ràfega d'imatges que s'envia immediatament a la nostra Central Receptora d'Alarmes.

Allà, un dels nostres experts en seguretat visualitza les imatges; quan comprova que hi ha persones no autoritzades a l'immoble protegit, genera immediatament l'avís a Policia.

esquema verificación
  • Verificació seqüencial: l'alarma de Securitas Direct està formada per diversos sensors que protegeixen l'exterior, l'interior i els punts d'accés de llars i negocis. Per poder avisar la Policia després d'una verificació seqüencial, cal que tres o més sensors de zones diferents (a Catalunya, dos o més) emetin l'alerta d'intrusió o sabotatge en un termini de 30 minuts.
esquema verificacion secuencial
  • Verificació mitjançant àudio: gràcies al tauler de control de l'alarma Securitas Direct i el seu exclusiu sistema parla/escolta, un dels nostres experts en seguretat podrà escoltar què està passant a l'immoble on s'ha produït un salt d'alarma i activar l'avís a Policia quan consideri provada la intrusió.
verificacion audio

Disposem d'altres procediments que aporten seguretat addicional a cada salt d'alarma, com ara el protocol de comunicació directa amb el client —per telèfon o mitjançant el tauler de control de l'alarma Securitas Direct—, l'enviament d'un vigilant Securitas en cas d'intrusió confirmada o l'avís als serveis d'emergència (bombers, ambulància, etc.).

A més, tal com dicta la normativa europea (EN 45.011) respecte a les empreses d'alarmes, el nostre producte ha estat avaluat per un organisme de control acreditat, per la qual cosa l'alarma Securitas Direct està homologada i compleix la legislació vigent. 

Contracta ara l'alarma més recomanada i confia la teva protecció a la companyia líder d'alarmes: Securitas Direct, amb totes les garanties de seguretat, connexió 24 hores a la nostra Central Receptora i avís a Policia.