Casa teva o el teu negoci estan sempre exposats a robatoris i incursions que posen en perill la seguretat dels teus béns. A Securitas Direct Barcelona disposem d'oficines a Mataró, Barberà del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Manresa, Vilanova i la Geltrú i Martorell, especialitzades en els problemes de seguretat de Barcelona i a protegir locals, negocis i llars de les amenaces més habituals. 

ACONSEGUEIX GRATIS EL TEU ESTUDI DE SEGURETAT PER
A BARBERÀ DEL VALLÉS

Calcula en línia
en menys d’un minut
Calcula-ho ara
o, si ho prefereixes, et truquem GRATIS
En prémer el botó, acceptes la política de privadesa
o truca’ns al
Mapa

Demana informació a qualsevol de les nostres delegacions de Barcelona i deixa't assessorar pels nostres tècnics de seguretat: 

- Analitzaran el teu habitatge o negoci per trobar els punts més vulnerables en seguretat i recomanar-te els serveis més avançats.

- S'encarregaran d'instal·lar tots els dispositius ràpidament sense cables ni obres.

- Et mostraran de manera senzilla el funcionament i les possibilitats dels sistemes d'Alarma i de Videovigilància perquè estiguis protegit en tot moment.

Securitas Direct Barcelona ofereix els sistemes de seguretat més avançats per a la protecció de llars, habitatges, apartaments, negocis, locals i oficines.

Posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem sobre les teves necessitats en seguretat, amb un estudi personalitzat.

Barberá del Vallés
Carretera N-150, km 6,7 - Sector Baricentro, 5ª Planta Bloque B
Barberá del Vallés (Barcelona)
  • Barberá del Vallés
    Carretera N-150, km 6,7 - Sector Baricentro, 5ª Planta Bloque B
    Barberá del Vallés (Barcelona)